Azok akik kisbabát várnak vagy vártak, hogyan és mikor osztották meg az örömhírt a világgal?
A Férjem nem volt itthon, amikor megcsináltam a tesztet. Nem hívtam fel, hanem a számítógép háttérképét átállítottam egy babát szállító gólyára. Mikor megjött és leült a gép elé, meglátta, felnevetett. Csak akkor esett le neki, hogy mit jelent, mikor látta, hogy én könnyes szemmel nevetek vissza.
A szüleimnek úgy mondtuk el, hogy felhívtam a tesómat és mondtam neki (mivel előtte vásárolni akartam, de minden kényelmetlen volt), hogy Képzeld! Nem tehén vagyok, hanem a másik T betűs. Erre ő elkezdett kiabálni, hogy nem hiába volt kicsi minden ruha, gratulálok a nagyszülőknek.! Na erre én megint elkezdtem bőgni :)
Mi sem tartottuk a babonát, a Férjem, még a legtávolabbi ismerősöket is úgy üdvözölte, hogy Szia! Krisztina terhes! :)
22 hetes Km
A párom mellé visszabújtam reggel, és felébresztettem. "Látod, két csíkot pisiltem."
A leendő nagyszülőknek személyesen, apukám csak ennyit mondott: nagyon helyes. :)
Azóta nem kell tudatnom a világgal, anyósom megtette helyettünk, ami miatt kicsit mérges is vagyok rá, mert vannak olyan rokonok, akiket mi szerettünk volna meglepni a nagy örömhírrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!