Ki mennyit szívott terhessége alatt?
Sziasztok! Sajnos nagyon sokat dohányzom próbálom vissza fogni, és inkább többet enni.
De nagyon stresszes vagyok és nem tudom mit tegyek. Most 2napja nem gyujtottam rá de ideges vagyok feszült.
Sokan mondjak hogy le szakadhat a méhlepény és meghalhat a baba.
Keress másik pótcselekvés. Sportot is el lehet kezdeni terhesen, jót tesz. Ha még nem sportoltál, kérd szakember tanácsát, de pl. kismama jógát bármikor elkezdhetsz, ha nincs kifejezett ellenjavallat. Olvass, sétálj, csinálj bármit, ami segít feszültséget oldani. Ha egyedül nem megy a leszokás, kérd szakember segítségét, nem szégyen.
A függőségek nagyon ritkán szólnak kifejezetten az anyagtól. Oké, a nikotinra ráfügg a szervezeted, de ha az lenne a valódi “tàrgy”, akkor nem szoknának rá újra az emberek, ha már egyszer abbahagyták. Sokkal inkább szólnak valaminek a hiányáról, érdemes olvasgatni a témában. Függőségeket elég gyakran ki lehet váltani másik függőséggel. Apám letette a cigit, amikor anyám terhes lett velem. Azonnal, pedig napi 2 dobozzal szívott. Helyette mindig gyufaszálat rágcsált, vagy fogpiszkálót. Keress valamit, amivel nem ártasz sem magadnak, sem a magzatnak, sem a környezetednek.
Én teherbeesés előtt 2 hónappal szoktam le. Nem tervezett baba volt, de pont jól jött, hogy nem kényszerből kellett. Viszonylag könnyen leszoktam, pedig 8 évig szívtam. Nem pótoltam semmivel, csak eleinte amíg kísértés volt, kerültem az olyan helyzeteket ahol kedvem lenne rágyujtani.
A párom szintén akkor szokott le majdnem 20 év után. Ő pár hétig állandóan cukorkázott, de már befejezte azt is.😃
Attól féltem meg fogok hizni, tobbet fogok enni, mert azelott fogytam 8 kg.t. De nem híztam egy dekát se 3 honapig, dietat sikerult tartanom és mozogtam. Na aztán már terhesség alatt hiztam de nem a cigiletétel miatt :D Akaraterő a lényeg, pár hét és sokkal könnyebb lesz.
8 év cigizés után, még a kimaradt mensi előtt, megláttam a pozitív tesztemet és attól a perctől nem gondoltam többet arra hogy rágyújtsak. Igaz én már nem is rendes cigit, hanem glo-t szívtam csak, de azt is azonnal abbahagytam. Egy hétig szopogattam helyette karamellás cukorkát😁 Azóta már nem is hiányzik…na de majd szülés után ugrik a majom a vízbe igazán szerintem. Egyébként ennyit igazán megtehetnél a gyermeked egészségéért, a sajátomért én se tettem, de ha már babát szeretnél….Gyanítom, amikor megszületik se szeretnéd ha valaki cigizne és a baba arcába fújná ki a füstöt…
35 hkm
Ez így nagyon gáz. Perpill az egészsége miatt.
De utána is, ha magadhoz öleled szegény csecsemőt és olyan szagod van mint egy gyárkéménynek..
Az a vicces még mikor írják, hogy jajj ő végig cigizett terhesség alatt és egészséges a gyerek bibibi.
Az oké, tegyük fel, az, de ezt terhesen nem tudhatta, hogy utána mi lesz, tehát terhesség alatt magasról sz*rt rá, utólag meg henceg vele.
Gusztustalan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!