Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges hogy még bent...

Lehetséges hogy még bent marad picur egy kicsit?

Figyelt kérdés

A doki számításai szerint ami az utolsó menstruáció szerint van ma töltöttem a 40 hetet.

Viszont tudom az egyetlen dátumot amikor úgy voltunk együtt hogy a kicsi megfoganhatott az pedig rá 2 hétre van.

Így akkor elképzelhető hogy még marad egy kicsit.

Bár már nagyon szeretném ha megszületne.

Így a vége felé nagyon nehezen viselem már. Egyik terhességemnél sem volt ilyen nehéz a vége.

Van 2 örök mozgóm akik minden energiáját igénylik

2023. jún. 19. 18:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Elkepzelheto, de a kiirt datumhoz kepest fogjak inditani, ha ugye magatol nem indul el.

Nalunk ez a 41. heten volt, mert ez a korhazi protokoll, de ez is elter.

Mindegy mikor fogant.

2023. jún. 19. 18:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha az utolsó menzesz szerint 40 hetes vagy, az azt jelenti, hogy utána két héttel volt az az aktus, amitöl teherbe estél - magyarul minden stimmel.

De sok baba születik késübb, mint a kiszámolt idöpont

2023. jún. 19. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Picúr :D

Egyebként az utolsó menstruáció még mindig a mérvadó, nem a szex.

Te írod, megfoganhatott. Ott a feltételes mód. Tehát koránt sem boztos, hogy akkor fogant.

Akar 2 héttel is tulhordhatod, de ezt 2 gyerek után nem tudom miért kell elmagyarázni.

2023. jún. 19. 18:33
 4/6 A kérdező kommentje:
42 hét előtt nem indítanak
2023. jún. 19. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:
63%

Ha valóban elszámolták, és a te számításaid szerint 38 hetesen indulna be, az sem lenne már korai.

Ez akkor lenne gond, ha emiatt indítani akarnák. Nálunk 41+0-n indítanak, amit nagyon nem akartam, de szerencsére beindult magától. De nekem is előbbre hozták a szvi-t, pedig lombikbabám volt, aminél nem lehetne más a dátum.

2023. jún. 19. 18:43
 6/6 anonim ***** válasza:
63%
Harmadik gyereknél sem vagy tisztában azzal, hogy mot hogyan számolnak. A doki az utolsó mensi alapján számol, ami 2 héttel azelőtt van, mikor ti együtt voltatok. Tehát minden stimmel. Valójában nem 40 hét a terhesség, hanem a fogantatástól 48 hét, utolsó mensitől 40 hét.
2023. jún. 19. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!