Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan takarítsak terhesen?

Hogyan takarítsak terhesen?

Figyelt kérdés
Általában hipómentes fertőtlenítőszert használok, vagy marsellei fekete szappanos tisztítószert konyhában, fürdőben inkább ecettel takarítok.Hagyjak fel az ecettel? vagy húzzak kesztyűt? Ti hogy milyen tisztítószereket használtok terhesen? Vagy lehet használni bármit a hipón kívűl?
2023. jún. 18. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Mi bajod lenne az ecettol?

Én végig domestosssal takarítottam, jelentem semmi bajunk. Nem kell beszivni, és takarithatsz.

2023. jún. 18. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
26%
Erős oxidáló dolgokat nem kellene
2023. jún. 18. 20:18
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
En ugyanugy csináltam mint nem terhesen.
2023. jún. 18. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Ugyanúgy takarítottam, hypoval, ecettel, ciffel, zsíroldóval, néha sósavval, domesztosszal, florasepttel.

Nem terhesen is kesztyűben szoktam takarítani, s ha valami nagyon maró szagú dolgot használtam, akkor tettem fel maszkot, vagy elkötöttem valami kendővel az orrom és ablakot nyitottam.

De sósavat amúgy is a szabadban használtam, használom és nagyon ritkán.

2023. jún. 18. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

Úgy mint előtte...

Ne ne is egyél semmit, ne is igyál semmit. Véletlen se tusolj csakis sima vízzel. Levegőt is csak minden másodikat vegyél 🙈

2023. jún. 18. 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:
87%

Ohhh, anyám, ecetes salátát sem eszel?! Szerinted ha meg lehet enni, qkkor takarítás közben mi bajod lesz attól ha a kezedhez ér.

Mindennel ugyanúgy takarítottam, mint előtte, minden vegyszerrel. Azért mert terhes vagy, nem kell, hogy megálljon az élet.

2023. jún. 18. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont az ecet a legbiztonságosabb. Nem is értem.
2023. jún. 19. 04:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!