Aki volt már rühes hogyan szabadult meg tőle? Mit hogyan mivel takarítsak?
Mással nem kell.
A rüh hosszabbtávon gazdatesten kívül nem él meg..
Mondjuk 3 -4 nap után, ha nem viseled a ruhából is eltűnik..
Én kihagynám a vastag dolgokat
A párna stb.
Ágyon duplalepedő..a matrac védése miatt.
Télvíz idején kellemetlebb, mint amúgy..
Kitartás
Nekem a kislányom kapta el Pesten,jó 15 éve.
Bőrgyógyászaton kaptunk egy folyékony szert amivel a család minden tagját le kellett kenni,az ujjak között,talpon,stb.,egészen a haj vonaláig.
Ezután mindent a lehető legmagasabb fokon át kellett mosni,játékok,ágynemű ruhák-nem csak a gyerekét,mindenkiét. Minden más felületet hypo-s vízzel át kellett törölni: műanyag játékok,tányárok,pohár.
Akkor én a színes ruhákhoz a Cl@rox kímélőt használtam,az ágyneműkhöz/fehér ruhákhoz D@mestost.
Pár napig a plafonon is száradtak a ruhák,de ennyi volt a lényege.
Olyan erős szagú folyadék volt,mint a tetűírtó,a nevére nem emlékszem.
Pesten a fiam kapta el, de mi nem. Magán dokihoz vittük, mert az sztk nem tudott mit kezdeni vele, nem jöttek rá mi a baja. Ekcémát mondtak rá.
Magán doki adott egy krémet, ami egy kezelés után kitisztította a bőrét és nem volt már sebes utána. Durva volt látni.
Amúgy nem tudom milyen fokozatai vannak, ránk nem volt hatással csak a fiúnk vakarta magát sebesre. Karok, nyak, tarkó, kezek, csak a felsőtesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!