Kinek mondta azt az orvos,hogy kimarta a hüvelyèt a progeszteron kùp?
Figyelt kérdés
Nektek azt mondtàk,hogy nem a mèhből jön a vèrzès,hanem kimarta a progi kùp a mèhfalat? Vègül tènyleg az volt a baj ès elmùlt vègül elhagyàsnàl a pecsètelès vagy kiderült,hogy màs volt a problèma?#Progeszteron kùp
2023. jún. 18. 18:47
1/7 A kérdező kommentje:
Azt a ,,vègült" màr nem akartam odatenni bocsi 😅
2023. jún. 18. 18:49
2/7 A kérdező kommentje:
A terhessèg 9.hetèben jàrok
2023. jún. 18. 19:12
3/7 anonim válasza:
Nekem azt mondta az orvosom hogy ilyen csúnya, mart, nyesett hüvelyt még nem látott. Kiderült hogy kimarta a progeszteron és az sem segített hogy canestennel kenegettem kb minden nap, és kiderült hogy a férjem is használja a lábgombájára tehát össze vissza fertőztük egymást. 7 hetes voltam ekkor, utána meg felírt valami krémet meg más kúpot.
4/7 anonim válasza:
Nekem előre azólt, hogy lehet ilyen, de szájon àt nem szedhettem
5/7 anonim válasza:
14. hétig használtam napi 2x, sosem vérzett. Amikor vér volt, azt hematóma okozta.
6/7 anonim válasza:
Volt egy ami kimarta és utána váltottunk utrogestanra, azzal nem volt gond.
7/7 A kérdező kommentje:
Èrtem 🙂Köszönöm a vàlaszokat!Ès ilyenkor pontosan meg lehet àllapìtani,hogy a vèr a mèhből jön-e vagy csak tènyleg a hüvelyből?Èn cyclogestet hasznàlok 400 mg-osat 2 egy nap,de nemsokàra elfogyik kb 22.-èn ès màr vettem utrogestant 300 mg-osat,ùgyhogy azzal felvàltom.
2023. jún. 19. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!