Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rh- vércsoportú kismamaként...

Rh- vércsoportú kismamaként ellenanyagot termelek 10 hetesen, a magzat súlyosan ödémás, s 2 nap múlva megszakítják a terhességet. 3 hete véreztem, akk nem kaptam Anti D-t mondván, van szívhang. Járt vki hasonlóan?

Figyelt kérdés
Én Rh-, férjem Rh+ vércs.-ú, először született egy Rh- lányunk, másodszor spontán elvetéltem (kaptam anti D-t), harmadjára pedig itt ez az eset, s nagyon szeretnénk tesót a kislányunknak.

#terhességmegszakítás #RH-összeférhetetlenség #Ödémás magzat #Negatív vércsoportú anya
2023. jún. 17. 20:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Német Levente. Szombathelyen rendel. Nekem nagyon sokat segített csak jó tapasztalataim vannak vele.
2023. jún. 19. 09:00
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Őt már más is ajánlotta. Egyszer találkoztam vele a kórházban. Bármikor elérhető telefonon, v visszahív ha nem?
2023. jún. 19. 09:11
 23/25 anonim ***** válasza:
Én magánba járok hozzá. Telefonon az asszisztense szokta felvenni, ha nem akkor visszahív. E-mailben pedig ő szokott válaszolni. Időpont miatt én mindig hívtam.
2023. jún. 19. 12:12
 24/25 A kérdező kommentje:
Ma megtörtént a műtét. Előtte kértem egy vizsgálatot, s reggelre meghalt a magzatot, így kisebb teherrel mentem a műtőbe. Köszönöm a sok hasznos választ. Úgy tűnik, sokkal összetettebb egy ilyen rendellenesség, mint gondoltam. Keresek egy nagyon odafigyelő orvost, és kis szünettel újra belevágunk. :)
2023. jún. 19. 17:39
 25/25 anonim ***** válasza:
Jaj, most találtam erre a kérdésre. Olyan szomorú ☹️Mi történt azóta, Kérdező?
jan. 31. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!