Ha a doki eltilt a szextől az orgazmustól is eltilt vagy meg lehet oldani a dolgot?
Figyelt kérdés
12hetes vagyok azt mondta kb eddig kellene vigyázni jövö héten megyek hozzá újra.Van olyan hogy már nagyon kivánom a férjem de vissza tartjuk magunkat a baba érdekében olyankor rózsaszin folyásom van baj?2008. jan. 6. 14:02
1/2 anonim válasza:
Ha rózsaszínü folyásod van,akkor az orgazmust is kerülni kell,mert méhösszehúzódásokat okoz.Nehogy baj legyen a picivel.Majd csak kibírod.Legjobb lenne,ha a rózsaszínü folyás elmúlna teljesen.Gondolom a dokid írt fel valamit rá. Vigyázz magatokra.A szex nem minden.Nekem már 3 hónapja semmi kedvem hozzá.Na meg most már nem is ajánlott.
38hetes kismama.
2/2 anonim válasza:
Szia!Nekem is volt erős folyásom amire a doki irt kúpot és krémet,tehát gyorsan lehet orvosolni a problémát és akkor nem kell hagyni kihűlni a hitvesi ágyat sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!