Nem mentem, de csak mert a terhesség végén voltam, mikor a kedvenc együtteseim koncertezni jöttek. A terhesség elején simán mentem volna, nagy hassal már nem, max a leghátsó sorból néztem volna, de úgy meg nem buli.
Már 3 éves a kisfiam, majd kedden megyünk csapatni, természetesen ő nem jön velünk, majd ha idősebb lesz és szeretne.
2023. jún. 11. 16:30
32/41 anonim válasza:
Amikor 8. meg a 13. hétben voltam akkor mentem el a Paddy and the rats és valami óriási retro buli koncertre.
A Paddyt végig ugráltam a férjemmel, 5 héttel később már zavart a mélynyomokból jövő rezgés, pedig nem a tömegben álltam, hanem a szélén, hányingerem volt a sör szagtól amit egyébként szeretek.
Illetve majdnem elhánytam magam a tömegben mert az egyik ételes bodéban oda égettek valamit.
Úgy ráncigált el a barátnőm a szagtól, mert csak öklendeztem.
2023. jún. 11. 16:40
33/41 anonim válasza:
Mentem teherbeesés előtt is, terhesen is, kisbabával is (úgy, hogy őt otthon hagytam). Mondjuk én nem sok cigiző emberrel találkoztam koncin, ha valaki mellettem dohányozna, amúgy is odébb mennék, mert utálom a szagát. Menj nyugodtan, nem kell hogy a következő 18 évben csak bábszínházba járj. :D
2023. jún. 11. 17:08
34/41 anonim válasza:
#31, ha én 21 (októberben már 22) évesen tini vagyok, akkor te mi? Mama?
2023. jún. 11. 17:40
35/41 anonim válasza:
Asztadurva, mekkora egy érett 21 éves, aki kikéri magának, hogy már másfél éve nem kamasz :D
2023. jún. 11. 17:53
36/41 anonim válasza:
Annyira szánalmas a kommentszekció.Minek kell itt idegeneknek bizonygatni..komolyan full szánalmas.Menj el arra a buzu koncertre maradj a szélén, ne menj be a füstbe.Élvezd nyugodtan.
2023. jún. 11. 18:19
37/41 anonim válasza:
Ennyi idős terhesen már semmi ilyenre nem mentem. Babám a mozit sem bírta 20.héten már úgy ugrált a pocakban, cigifüstre meg pláne én sem vágytam. Szóval nem.
2023. jún. 11. 20:39
38/41 anonim válasza:
"nem kell hogy a következő 18 évben csak bábszínházba járj. :D"
Ne hari, de kis gyerekről volt szó és nem kamaszról avagy 18 évesről, aki már nem jár bábszínházba!
Egy gyereket a korának megfelelő szórakozásra kell vinni és egy magzatot kitenni a halláskárosító, füstös tömegrendezvénynek kvára nem ideális!
Mé nem bírja ki az anyuka, hogy pár hónapig nem ugrál koncerteken, belehalna?!
Ennyire azért ne legyetek már függők! :(
2023. jún. 11. 23:25
39/41 anonim válasza:
A cigiről, én dohányzom, ja, nem vagyok terhes,szabadtéren se lehet akárhol. Balatonon szoktam szabadtéri koncertre járni, kijelölt helyek vannak rá. Szerintem menjél, ahhoz, hogy vallás károsodása legyen a magzatnak, azért egy koncert kevés. De úgy is te látod, hogy hogyan érzed magad, ha nem jó, hazamész.
2023. jún. 11. 23:44
40/41 anonim válasza:
Legutóbbi szabadtéri koncert a Thy Catafalque volt, meg is bántam, mert a terhesség kezdete óta nem bírom elviselni a cigi szagát semmilyen formában (azelőtt se cigiztem). El is döntöttem hogy addig csak zárt tér lesz, hiába a nyár...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!