Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mentetek terhesen koncertre,...

Mentetek terhesen koncertre, úgy, hogy közben sokan dohányoztak körülöttetek?

Figyelt kérdés

2023. jún. 11. 13:37
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
26%

“15-ös válaszából ítélve pedig neki a gyerekekhez köze sincs. Menjél, vedeljed akkor a sört, szedjél össze mindenkit a bulikban. Nekem a férjem mellett pasizásra igényem sincs, dehát ugye nem mindenkinek adatik meg a rendezett családi élet. :)“

Idén leszek 22 éves, hova nekem férj, meg gyerek még? Nem egy kukit kell néznem egy életen át egyelőre. Kb 10 évet ráérek még arra. Nektek is fiatalon kellett volna élni, nem pedig anyukaként.

Amúgy van közöm a gyerekekhez, mily meglepő szeretem is őket, de egy hangos koncertre szerintem rohadtul nem valók. 🤷🏼‍♀️🫣

2023. jún. 11. 15:23
 22/41 anonim ***** válasza:
26%
#21: azért az a gyerek, amelyik már ugrál a basszusra nem olyan kicsi. De aki 10 hónaposat visz füldugóval, ezáltal magát a gyereke elé helyezve, az gondolkozzon el azon, amit írtam. #11 és #22 voltam.
2023. jún. 11. 15:29
 23/41 A kérdező kommentje:

22.

Borzalmas ez az általánosítás, én is éltem az életemet, nem egyből lettem anya, buliztam is eleget. De azért az mégsem egyenlő azzal, hogy éled az életedet, hogy mindenkivel összefekszel, aki szembejön, de persze nem vagyunk egyformák. Amit felvázoltál az az egyenes út a párkapcsolati krízisekhez.

2023. jún. 11. 15:32
 24/41 anonim ***** válasza:
19%
#20, bármennyire is fáj, nekem 22 évesen feszes fenekem és kockás hasam van. Saját súlyzós edzéseket csinálok, és lovagolok heti 5x. Úgyhogy nehogy azt hidd, hogy te vagy az egyetlen “jónő”.
2023. jún. 11. 15:32
 25/41 A kérdező kommentje:

25. Azért mondtam ezt, mert konkrétan szépen egy kalap alá vetted, hogy aki szült az már szarul néz ki :D

Erre fogalmazódott meg a kommentem. te csodanő.

2023. jún. 11. 15:33
 26/41 anonim ***** válasza:
0%

#24 hol írtam én összefekvést?

Flörtölgetek, meghivatom magamat egy italra, vagy csak barátságok szövődnek. Volt, hogy lefeküdtem valakivel, összesen 2x. Ezen kívül meg 2 kapcsolatom volt. Az egyik pont egy koncerten szövődött, és másfél évig tartott.

Vagy neked a pasizás egyenlő azzal, hogy akkor kuffantasz is azonnal egy hatalmasat?

2023. jún. 11. 15:34
 27/41 anonim ***** válasza:
0%
#akkor bocsáss meg 26, a nagy része néz ki szarul. Már amit látok. Még ha le is fogynak, striásak és puha a hasuk. Én imádom a gyerekeket, de sajnos rohadt önző és hiú vagyok, ezért nem biztos, hogy lesz sajátom. Mostanában tuti nem. De én jónak látom, hogy ezt beismerem, így nem fogom önző módon a saját igényeim kielégítesére tömegben, zajban nyúzni késő este a pelenkás gyerekemet. #szólásszabadság
2023. jún. 11. 15:39
 28/41 A kérdező kommentje:

Természetesen ez teljesen a te döntésed.

Én is abszolút hiú vagyok, de tapasztalatból mondom, pláne ha sportoltál és nincsen semmilyen hormonális problémád, akkor nem teszi tönkre a testedet a szülés. Alapból itthon baromi kevesen foglalkoznak a rendszeres testmozgással, iszonyatosan egészségtelen tartású embereket látok, főleg a fiatalabb korosztályból. 30+-osaknál meg már azt veszem észre, hogy többen is vannak az edzőteremben, vagy azért, mert gyerek után le akarnak fogyni, vagy sokan válás után akarnak megint jól kinézni, hogy bepasizzanak.

Nekem az a tapasztalatom, hogy aki előtte is jól nézett ki és figyelt magára, mind mozgás- mind étkezés terén az szülés után is visszanyeri a formáját, sőt, van aki még jobb formába is kerül, köszönhetően az egész napos gyerek emelgetésnek. De persze nagyon függ attól, hogy milyen gyereket dob a gép, illetve, hogy kinek szülsz gyereket. Ha megkapod ebbe a maximális támogatást és nem egy hasfájós gyereked lesz, hanem egy zsák nyugalom, akkor teljes mértékben folytathatod úgy az életviteledet, ahogy előtte. Legalábbis nekem a nagyobbik gyerekem nem gátol semmiben. Az egyedüli fejfájást is az szmk-s közösség okozza az oviban.

2023. jún. 11. 15:44
 29/41 A kérdező kommentje:
Ennyi idősen még én sem akartam gyereket egyébként. :)
2023. jún. 11. 15:45
 30/41 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, minek veszel komolyan és válaszolgatsz egy tininek? Tök nem releváns a véleménye a témában, hagyd figyelmen kívül.
2023. jún. 11. 16:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!