Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mentetek terhesen koncertre,...

Mentetek terhesen koncertre, úgy, hogy közben sokan dohányoztak körülöttetek?

Figyelt kérdés

2023. jún. 11. 13:37
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
11%
Ha egyszer szülsz, el kell fogadni, hogy nincs több dinomdánom. Azelőtt kellett volna gondolkozni, hogy megáldott a szentlélek.
2023. jún. 11. 14:20
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer voltam idén a Budapest Parkban, és nem dohányoztak mellettünk. Nem terhesen is zavarna, és ha rendszeresen füstben állnék, nem járnék oda.
2023. jún. 11. 14:33
 13/41 anonim ***** válasza:
64%
11, miért ne lenne? :D mi gyerekekkel is járunk koncertezni. Kapnak fülest és annyi.
2023. jún. 11. 14:34
 14/41 anonim válasza:
31%

11-es, gondolom, nem szülés közben akar koncertre menni a Kérdező.

Mondok meredekebbet, mi voltunk a lányunkkal is több koncerten, kapott zajvédő fülest, végigaludta a babakocsiban mindet. Sőt, még a Paddock-ban is volt 10 hónaposan.

2023. jún. 11. 14:39
 15/41 anonim ***** válasza:
30%

Hát igen. Sok mai szülőben egy cseppnyi felelősségtudat sincs.

Egy kisgyereknek (pláne magzatnak) akkor sem való egy füstös koncert, ha szkafanderben viszed be rá...

Én is azt vallom, hogy el kell dönteni, hogy mi a fontosabb: a gyerek vagy a szórakozás.

2023. jún. 11. 14:42
 16/41 anonim válasza:
75%

Gyerekkel is lehet ugyanúgy szórakozni, utazni, barátokkal időt tölteni. Nem kell választani, csupán úgy kell alakítani, hogy mindenkinek jó legyen! Nyilván egy 24/7 síró babával nem megy az ember nagyon sehová, mert örül, hogy él, de ahol a baba is "engedi", nyugodtan lehet menni bárhová.

Lásd: elmegyünk a Budapest Parkba koncertre, de nem a tömegben állunk a színpad előtt, hanem az asztaloknál vagyunk a teraszrészen.

15-ös válaszából ítélve pedig neki a gyerekekhez köze sincs. Menjél, vedeljed akkor a sört, szedjél össze mindenkit a bulikban. Nekem a férjem mellett pasizásra igényem sincs, dehát ugye nem mindenkinek adatik meg a rendezett családi élet. :)

2023. jún. 11. 14:48
 17/41 anonim ***** válasza:
24%

"Gyerekkel is lehet ugyanúgy szórakozni"

Nem, nem lehet!

Gyerekkel már nem megy az ember (mármint egy felelősségteljes és jó példát mutatni akaró, gondoskodó szülő) pl. füstös kocsmákba, nem táncol részegen és félpucéron az asztalon, nem pasizik be, nem dajdajozik hajnalig, nem cigizik még passzívan sem és nem alkoholizál - hogy a többiről már ne is beszéljünk.

A gyereket a bábszínház érdekli, meg a mesék, meg a gyerekeknek való, normális egyéb szórakozások és a családos emberek így már ezekre járnak és Tankcsapda koncertre is csak úgy, ha addig a nagyszülőre bízzák a kicsiket.

Meg kellene válogatni egy szülőnek, hogy mit mutat meg a gyerekének és nem mindenhová magával cűgölni, hogy bebizonyítsa, hogy semmi sem változott.

De! Változott. Jó esetben.

2023. jún. 11. 14:56
 18/41 A kérdező kommentje:

Gyerekkel is lehet koncertre járni, a nagyobbikkal járunk is, lévén az apukája is zenél :) Most kezdett el ő is gitározni, 5 évesen.

Ne legyünk már ennyire középkoriak. Úristen és sört is szoktam inni, nyílván nem terhesen, de ha kiviszem a gyereket az apja fellépésére egy sör le szokott csúszni és köszöni szépen semmi baja nincs.

2023. jún. 11. 15:01
 19/41 A kérdező kommentje:
Én sem lettem szottyadt a szüléstől, ez abszolút nem attól függ. Előtte is sportoltam, szülés után is, kockásabb hasam és feszesebb fenekem van mint egyes 20 éveseknek. Igaz én 29 vagyok még csak. Szülés után 3 kg maradt rajtam, ami szoptatás során le is jött, 6 kg mínuszba kerültem, utána kezdtem el visszaépíteni az izmomat, mert azt is kiszívta belőlem a gyerek. Most megint úgy lettem terhes, hogy előtte a legjobb formámban voltam.
2023. jún. 11. 15:03
 20/41 anonim ***** válasza:
60%

18, én szinglin, fiatalon sem ittam magam halálra és táncoltam az asztalon, nem is pasiztam, furán szórakoztál te régen.. :D

Őszintén szólva, mi pont amiatt visszük magunkkal felnőtt programokra a gyerekeinket, hogy ilyen példát is lássanak. Értsd, felnőtt szórakozás, felnőtt társaság, felnőtt kommunikáció. Egyrészt, hogy bővüljön a látókörük, ne egyszerre szakadjon rájuk a valóság, másrészt pont amiatt hogy később kedvet kapjanak a családos élethez.

Az én szüleimnek onnantól kezdve, hogy gyerekük lett a saját életük megszűnt. Nem jártak sehova, hobbijukat beszüntették, barátaikkal megszakították a kapcsolatukat. Csak és kizárólag mi, a gyerekeik léteztek, a mi igényeink, a mi programjaink. Eredmény: borszatóan örömtelen szülők, akik besavanyodtak és mindenben csak a rosszat látják, illetve, négyünk közül egyedül én vállaltam gyereket, a többi tesómnak eszében sincs, mert nekik ezek után család=boldogtalanság és teljes önfeladás. Ami teljesen érthető ezek után. Én is csak 30 felett jutottam oda, hogy egyáltalán gondoljak a családalapításra. Pontosan ezt szeretném emgmutatni a gyerekeinknek, hogy lehet a család jó móka is, jól tudja magát érezni benne mindenki, nem kell mindent feladni. És igen, jól érzik magukat a gyerekek, imádnak a basszusra ugrálni. És azt sem nagy baj, ha látják az anyjukat becsicsentve, beléjük ivódik milyen a kulturált szórakozás. :)

2023. jún. 11. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!