Várandósan tengerparti nyaralás alatt ennétek tengeri ételeket? (Grillezett tintahalra gondolok pl)
Én nagyon szeretem ezeket az ételeket és ha valamit minőséginek lehet nevezni és el lehetne tanulni a tengerparti népektől, akkor az pont a friss hal és a rengeteg könnyed saláta fogyasztása. Egy lepattant bódéban biztos nem ennék (nem várandósan sem szívesen), de az éttermeknek google és tripadvisor értékelésük is van. Mi a legjobbakra utazunk, ami nem egyenértékű azzal, hogy a legdrágább is. Sosem volt még semmilyen gondunk, sőt... idén már a 14 hónapos kislányom is evett tengeri halat. Imádta, kutya baja nem lett tőle és meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg nem kéne neki adnom, hogy őszinte legyek.
A nyers, vagy ahhoz közeli tengeri herkentyűket kerülném, a többit simán fogyasztanám várandósan is. A tintahal az állagánál fogva képlékeny kérdés, szerintem azt sem találják sokszor jól el, de ha nagyooon megenném, akkor jelezném, hogy jól süssék át, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!