Várandósan tengerparti nyaralás alatt ennétek tengeri ételeket? (Grillezett tintahalra gondolok pl)
10-es: te feltettél egy kérdést, a 3-as meg őszintén válaszolt.
És de, magyar embernek nem eledele a tengeri herkenytű, de ha téged meg ez nem érdekel, akkor máskor ne írj ki erről kérdést, hanem zabáld nyugodtan két pofára! Bár én azért a saját gyerekre tekintettel lennék, ha már a hozzászólókéra nem voltál...
12, a stílus maga az ember.
És egy normálisan feltett kérdésre nem ilyen választ vár az ember.
Nem azt kérdezte, hogy kutyakaját kukaból evett-e már valaki várandósan, hanem egy teljesen normális ételre kérdezett rá.
A calamari fogyasztása pedig semmilyen potenciális veszélyt nem jelent terhesen.
Ugyanolyan eséllyel kaphat el valamit a fogyasztása során, mint ha hekket enne a Balaton partján.
Arról bezzeg nem beszélné le senki.
Utolsó! Látom te se vagy egy nagy világjáró😃
Az egy dolog, hogy “magyar embernek nem eledele” (amúgy miert ne lehetne, miert ne szerethetné a magyar ember is?) de más orszàgokban attól még egészsegesen, finoman el tudják készíteni akár a tintahalat de más herkentyűket is.
Attól hogy a tapas vagy épp a sushi pl nem a magyarok elede szeretheti a magyar is🤦🏻♀️ ahogy az ide látogató külföldi is előszeretettel fogyasztja a gulyást..és ezek csak érintőleges példák..
Közben jött 2 válasz! Előző hozzászólásom a 12-esnek szólt.
13# jogos, köszönöm!!!🙏
14# bocs, de hogy “ilyen szarokat nem eszek” cseppet sem hasznos. Stílus, felesleges hangulatkeltés és haszontalan válasz miatt lett lepontozva.
"Várandósan tengerparti nyaralás alatt ennétek tengeri ételeket? (Grillezett tintahalra gondolok pl)"
Nem.
Nem szeretem az ilyen tengeri herkentyűket és ráadásul káros lehet a magzatra.
Na, most akkor ezt is lehet lepontozni!
A kérdésre válaszoltam.
17, bocs de ez se hasznos, hisz a kérdés lényege, hogy TERHESEN ennél-e ilyet.
Ha nem terhesen se szereted, akkor terhesen SE a terhesség miatt nem ennéd.
Egyébként nem káros. Nem olyan típusú halétel, ami kerülendő. Nem nyers, nem higany-felhamozó.
Alig várom, hogy ehessek, egy hónap múlva megyünk tengerpartra, igaz terhes épp nem vagyok, de megenném úgy is.
Én terhesen sem enném, mert nem akarnék orosz rulettezni a magzatommal.
Nem értem, hogy nem lehet kibírni pár hónapot rizikózás nélkül...
Ennyire azért ne legyen már valaki kajafüggő.
19, de mi a rizikó?
Mert a nyers húsnál, nyers halnál, nyers tojásnàl, vadhúsnál, alkoholnál, dohánytermékeknél VAN rizikó.
De itt mégis mi?
Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!