6 hetes terhesseggel bevallalhatom a tengerparti nyaralast?
A hideg víztől felfázhatsz,és attól meg elvetélsz.
Én mennék a helyedben nyaralni,de a vízbe nem mennék bele. Biztos,ami biztos!
Én a helyedben nem itt kérdezném meg, hanem az orvosomat és aszerint járnék el, amit ő mond.
Ha viszont csak vélemények érdekelnek: én 7 hónapos terhesen is heti többször úszni jártam, amíg lehetett (nyáron) hétvégenként a Balatonban, aztán és hétköznap meg uszodába. Még túl is hordtam, semmi bajom nem lett, soha nem fáztam fel. Rengeteg barátnőm úszott terhesen, senkinek se lett baja és mindannyian voltunk nyaralni, ott se lett bajunk. Attól még mert nálunk nincs tenger, máshol van , és ott is vannak terhes nők :). A sós víz nemhogy fertőzésveszély, de általában jót is tesz.
DE. Ez problémamentes estekre vonatkozik. Én amúgy sem vagyok hajlamos semmi izé összeszedésre és abszolút semmilyen félelem nem volt bennem a fürdőzéstől. Ha benned van, ez nyilván más. Felfázni a hideg víztől sem fogsz fürdőzés közben, ez hülyeség. Ami tény: nőként amúgy sem jó vizes fürdőruhában lébecolni órákig kint a parton, tehát vegyél rögtön szárazat utána és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!