Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magas vérnyomás indok a...

Magas vérnyomás indok a császárra?

Figyelt kérdés
Vagy szülhetek természetes úton??
2023. jún. 9. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Önmagában nem, de a hellp szindróma nagyon is.
2023. jún. 9. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sttol fugg, mennyire magas, mennyire lehet levinni. Kockazatos a csaszar magas vernyomassal, de ha meg brutalmagas lesz, pl. toxemia eseten, akkor akar agyverzest is okozhat, ha nem veszik ki idoben a gyereket. Szoval attol fugg. Az idealis az lenne, ha nem kellene csaszar.
2023. jún. 9. 20:24
 3/8 A kérdező kommentje:

A véreredményeim és vizelet tökéletes egyenlőre.most volt a héten nézve, de jövő héten is megnéz.

34 hetes vagyok amúgy.

2023. jún. 9. 20:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Es mennyire magas? Mikor otthon mered mennyi? Mert 20-akat is radob, ha terhesgondozason merik, feherkopeny-szindromanak hivjak, es egy letezo jelenseg, nalam is igy volt, csak nekem alapbol brutal alacsony, otthon mindig ilyen 80/50-eket mertem, rendelesen meg 100/70 volt.

Szoval ha otthon jo, 130/85-nal nem magasabb, a rendelesen meg 150-re felmegy, de amugy mindig 130 koruli, akkor nem is feltetlenul magas, es nem indokolt gyogyszeresen kezelni. Ha otthon is magas, akkor igen, de az otthon mertet alapul veve.

2023. jún. 9. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:
43%
Dehogy.
2023. jún. 9. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egész terhesség alatt magas volt, gyógyszert is kellett szednem rá.

Természetesen szültem, fel sem merült a császár

2023. jún. 9. 22:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Mostanában lett magas, a terhesség alatt, vagy alapból magas vérnyomásod van?
2023. jún. 9. 23:27
 8/8 A kérdező kommentje:

Mivel semmi panaszom nem volt előtte, sosem mértem.

Van hogy 160at is mérek, de már a max adagot szedem dopegytből+ cordaflex is kell.

A fiam szépen fejlődik, korának megfelelően.

2023. jún. 10. 09:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!