Lehetek terhes vagy csak stressz?
Sziasztok!
Ebben a hónapban nagyon szerencsétlen voltam a fogamzásgátlómmal. Este 10-11 között szoktam bevenni, de bealudtam és csak háromnegyed 1-1 óra között vettem be. Ilyen még sosem történt. Viszont reggel 5-fél 6 körül ment a hasam, eleinte csak lágyabb, de aztán 10 felé kétszer olyan, mint a víz. Én akkor úgy gondoltam, hogy a betegtájékoztató alapján, mivel éppen csak letelt az előírt négy óra, nem pótoltam, szedtem szabályosan tovább, viszont mellette gumiztunk.De a hatodik bevett szem után lecsúszott a gumi. Nem tudom, mennyi ment belém, én voltam felül és a páromon tetemes mennyiég volt.
Most tartok a szünetmentes hét 5. napjánál és csak barna folyás van harmadik napja. 10-es teszt negatív ma reggeli vizeletből. Terhes lehetek csak korai volt a teszt? Hívtam a dokimat, de nyaral..
Köszi, ha tudtok okosat mondani.
Nem vagy terhes. Izgulsz, és ezért nem tudod logikusan végiggondolni a dolgokat.
Én külső szemlélőként biztos vagyok benne, hogy nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!