Minden babaruhát kimostok? És kézzel vagy géppel? És milyen mosóporral? Öblítitek is ilyen direkt Senzitiv öblítővel? És nekem még az a gondom, hogy én sem bírom az ilyen nagy cimkéket, nemhogy egy kisbaba. Azt kivágtátok belőle?
Szia!
Én a kiírt időpont előtt néhány héttel kimostam, vasaltam minden kisruhát, a cimkét nem vágtam ki. Norit Baby mosószert találtam a Tescóban, de szerintem bármilyen "babás", babának való jó. Öblítőt sensitiv-et tettem, keveset, és egyből a dobba, hogy azért jól ki legyen öblítve. Bár lehet, hogy így nem is volt értelme használni.
Olyan 6 hónapos korától már a mi mosószerünket használtam, de persze külön mostam még a babáét.
1 éves kora óta pedig a mi ruháinnkal együtt megy a gép.
Én Sensitiv mosóport és öblítőt használok,mielőtt a baba megszületett is ezzel mostam ki,és azóta is ezzel mosom a ruháit.Igen,én minden ruháját előre kimostam,öblítettem,vasaltam.
A nagy címkéket kivágtam,mert amit benne hagytam vörös lett a manó háta pl badynál.Szerencsére nem volt gond, ki lehetett úgy vágni hogy ne kelljen varrni.
Szia!
Én minden egyes ruhadarabot kimostam miután megvettük.
Ugyanazzal a mosóporral mostam ,mint a miénket.Öblítőből sem senzitívet használtam,de mi sem és a kisfiam sem allergiás rá.
6 hónapos koráig csak kézzel mostam a ruháit és az öblítést tiszta vízzel fejeztem be.
Ami a címkéket illeti én sem vágom ki,mert szerintem rosszabb lenne neki.Inkább hagyom,ahogy van. Nem vettem észre,hogy zavarná.
Mosni mindent kimostam,Ariel,plussz Lenor öblitö,géppel,30 fokon.
(még nem koszos,szoval ez a fok elég elöször)
Kivàgni nem vàgtam ki semmit,félek hogy pici lyuk marad a ruhàn.
De ha olyan nagy a cimke,probàld kivàgni,csak ovatosan!
szia
én minden ruhát kimostam amikor megvettem vagy megkaptam, betettem a szekrényébe, most 35 hetes vagyok, de pár nap múlva megfogom az összeset és mégegyszer kimosom (lehet tisztaságmániás lennék?:) öblítő nélkül, kézzel.
a cimkéket én se szeretem a saját ruháimban, rögtön kivágtam őket én is a pici ruhákból is. sokszor -amikor ilyen szúrós műanyag a címke- akkor nem is azt vágtam, hanem rögtön a cérnát, így az egészet ki tudom szedni, és utána megvarrtam azt a részt, ahol szét szedtem. ha nem vizsgálod meg alaposan, nem is lehet látni a helyét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!