Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veletek mikor ment be a...

Veletek mikor ment be a párotok először a vizsgálóba?

Figyelt kérdés
A vizsgálatokra eddig elkísért, de azt mondta nem mert bejönni, mert nem akarja látni, ahogy más ember turkál bennem, mert feszélyezné. Én örülnék ha a következő vizsgálatra bejönne velem, mert akkorra talán már lesz szívhang is.

2023. jún. 3. 23:35
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

19

Vica versa én se mennék be ha valamiért a férjem ánuszában kéne turkálnia az urulógusnak. :D

Dokimnál nincs ilyen függöny, csak levetkőzésnél paraván (pici magánrendelő), plusz el tudom képzelni, hogy feszélyezné, az elején engem is feszélyezett, mikor nyomatta hogy "popsikájával szépen csússzon közelebb hozzám" és hasonlók 😅 Szerencsére azóta megkértem hogy ilyeneket velem ne még ha poénos is akar lenni, nem vagyok vevő ilyenekre.

2023. jún. 4. 13:12
 22/27 anonim ***** válasza:
75%
Az enyém jön mindenre, a home office és a rugalmas munkaidő miatt megteheti és amúgy sem hagyná ki. Az első uh-nál is külön mondta a doki, hogy jöjjön be, hiszen együtt csináltuk :D. A férjem tisztában van vele, hogy ha hüvelyi uh-val tudja megnézni a doki, akkor azzal tudja, és nem jókedvéből boldogít vele. Más vizsgálatot meg nem csinált. Amúgy is mindkettőnk szeme a tévére tapadt, hogy lássuk, minden rendben van-e.
2023. jún. 4. 14:30
 23/27 anonim ***** válasza:
60%

Sose jott el velem,szukseget sem ereztem hogy ott kellene lennie. 🤷🏽‍♀️

En sem kisergettem orvoshoz sose😃

2023. jún. 4. 22:31
 24/27 anonim ***** válasza:
79%

#17 vagyok, nekem a magánorvos csak a terhesség megállapításához használt uh-ot, a többire az sztk-ba küldött, ahová kísérő nem mehetett be (covid előtt volt), de feleslegesen jött volna oda is, mert a monitort csak az látta aki a vizsgálatot végezte, így tényleg abszolút semmi értelme nem lett volna.

Elkísért az elsőnél, a másodiknál a nagyra vigyázott, szüléseknél bent volt és rengeteget a kórházban töltött idő alatt

2023. jún. 5. 00:18
 25/27 anonim ***** válasza:
54%
Mindegyikre jött. Együtt könnyeztük a kisbabánk szívhangját. Számomra (meg szerintem a férjem számára is) nagyon szép pillanatok voltak, egyikünk sem azzal volt elfoglalva, hogy mit csinál az orvos. Tudja, hogy ezt a babánkért csináljuk. Már csak a szülés van hátra, de ahhoz is ragaszkodik, hogy bent legyen.❤️
2023. jún. 5. 01:35
 26/27 anonim ***** válasza:
69%
Velem most fog először bejönni, hasi uh-rá, 21 hetes terhes vagyok. Már a legutóbbira is szeretett volna, de oda még nem engedtem be :))) azt én nem szerettem volna, hogy a turkálást lássa:DDD itt legalább már neki is érdekesebb lesz, mert itt már a baba tök jól fog látszani :)
2023. jún. 5. 12:32
 27/27 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló az írásod, nagyon aranyos lett. Némelyik válaszoló, házaspár olyan jó szülők lesznek, bármennyi gyerekük legyen 2030 ig
2023. okt. 11. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!