Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veletek mikor ment be a...

Veletek mikor ment be a párotok először a vizsgálóba?

Figyelt kérdés
A vizsgálatokra eddig elkísért, de azt mondta nem mert bejönni, mert nem akarja látni, ahogy más ember turkál bennem, mert feszélyezné. Én örülnék ha a következő vizsgálatra bejönne velem, mert akkorra talán már lesz szívhang is.

2023. jún. 3. 23:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Covid alatt ugye nem jöhetett, most a másodiknál vigyáz az elsőre. Viszont a genetikain kívül 2x mentünk magánba, most is így lesz, oda jön velem természetesen.
2023. jún. 4. 07:28
 12/27 anonim ***** válasza:
73%

12. heti UH-n volt először, az nekem már a 4. ultrahang volt. Addig semmi értelme nem lett volna, akkorra lett rendes baba formája.

A 12. hetin is látszott hogy fel se fogja mi történik :D

2023. jún. 4. 08:04
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
A 8. hetinél volt benn először, de a függöny mellé kellett ülnie, csak a monitort láthatta. Amikor már csak hasi uh. volt, végig mellettem volt, ha tudott, elkísért.
2023. jún. 4. 08:10
 14/27 anonim ***** válasza:
90%
Elsőre is bejött. Vizsgálatra nem, az uh-nál szóltak neki, hogy jöjjön. Hüvelyi volt az első. Szerencsére külön tudja kezelni az orvosi "turkálást" annál az egyszerűsítésnél, hogy "más turkál bennem" - plusz nem árt oldani a feszültségeket, ha apás szülés lesz. Kár lett volna kihagynia az első szívhangot, örök élmény.
2023. jún. 4. 08:57
 15/27 anonim ***** válasza:
79%
Nekem nem volt hüvelyi uh, de csak a 3. trimeszterben ért rá eljönni egyre a párom.
2023. jún. 4. 09:19
 16/27 anonim ***** válasza:
Nalunk is ket kulon helysegben van a vizsgalo es az uh. Eddig 3x voltunk, mindig bejott velem uhra. Elso ket alkalommal huvelyi uh volt,nem volt fura egyikunknek sem,meg az orsvos is odamondta hogy ,told le a bugyit,ugyis lattatok mar egymast mindenhogy is😂
2023. jún. 4. 09:57
 17/27 anonim ***** válasza:
57%
Sosem jött be, felesleges lett volna
2023. jún. 4. 10:49
 18/27 anonim ***** válasza:
66%

Velem sosem jött be egyik gyereknél sem.

Se én, sem ő nem éreztük hogy szükségünk lenne rá.

Egyebként nekem csak hasi uh-m volt, illetve vizsgálatom mind a 2x csak a megállapítás.

Szülésnél mind a 2x ott volt.

2023. jún. 4. 12:21
 19/27 anonim ***** válasza:
36%

Számomra hihetetlen, hogy egyes apák nem mennek be. Nem akarják látni azt a kis csomót, ami épp a gyerekükké fejlődik. Már az első alkalom is nagyon érdekes!

Az én férjem az első alkalomtól fogva mindig bent volt.

Az meg, hogy nem tudja a fejében másik fiókba tenni az orvos által való diagnosztikai célú ,,turkálást,, mint a szexuális közeledést, az pszichológiai problémákat vet fel.

2023. jún. 4. 12:29
 20/27 anonim ***** válasza:
57%

Ja, hogy az az apuka, aki nem megy be, az már nem is apa, nem is érdekli a gyereke kb?

Engem anyaként sem kötött le az uh. Hiába mutogatta a doki, hogy ez itt a feje, az meg a lába, nekem csak egy fekete-fehér izé volt, amirők azt sem tudtam micsoda.

Én sem éltem meg ezt földön túli élménykent, férjemtől sem vártam el.

Mind a 2 terhességemnél voltunk 4D-n, ott együtt néztük őket. De ennyi.

Ettől még szerintem a legjobb apa akit választhattam

2023. jún. 4. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!