Veletek mikor ment be a párotok először a vizsgálóba?
12. heti UH-n volt először, az nekem már a 4. ultrahang volt. Addig semmi értelme nem lett volna, akkorra lett rendes baba formája.
A 12. hetin is látszott hogy fel se fogja mi történik :D
Velem sosem jött be egyik gyereknél sem.
Se én, sem ő nem éreztük hogy szükségünk lenne rá.
Egyebként nekem csak hasi uh-m volt, illetve vizsgálatom mind a 2x csak a megállapítás.
Szülésnél mind a 2x ott volt.
Számomra hihetetlen, hogy egyes apák nem mennek be. Nem akarják látni azt a kis csomót, ami épp a gyerekükké fejlődik. Már az első alkalom is nagyon érdekes!
Az én férjem az első alkalomtól fogva mindig bent volt.
Az meg, hogy nem tudja a fejében másik fiókba tenni az orvos által való diagnosztikai célú ,,turkálást,, mint a szexuális közeledést, az pszichológiai problémákat vet fel.
Ja, hogy az az apuka, aki nem megy be, az már nem is apa, nem is érdekli a gyereke kb?
Engem anyaként sem kötött le az uh. Hiába mutogatta a doki, hogy ez itt a feje, az meg a lába, nekem csak egy fekete-fehér izé volt, amirők azt sem tudtam micsoda.
Én sem éltem meg ezt földön túli élménykent, férjemtől sem vártam el.
Mind a 2 terhességemnél voltunk 4D-n, ott együtt néztük őket. De ennyi.
Ettől még szerintem a legjobb apa akit választhattam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!