Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor fogom érezni a baba...

Mikor fogom érezni a baba mozgását? Már kezdek aggódni😥

Figyelt kérdés
Egyébként molettebb testalkat vagyok már, illetve sokat híztam 10kg jött fel sajnos gyógyszerek hormonok stb hatására is. 88 kg vagyok és alacsony. Nagyon aggódok hogy nem érzem a picit 18 hetes vagyok😔

2023. máj. 31. 19:19
1 2
 11/16 Bogica0616 ***** válasza:
Ahogy a 9 írja. Cukros étel,ital. Utána hatásra fekve koncentrál. Kicsi verdeső pillangók, vagy buborék pukkanásokat kell keresned még a köldök alatti részen.
2023. máj. 31. 21:55
 12/16 anonim ***** válasza:
2.babát is csak a 22.héttől éreztem. Nyugi :)
2023. máj. 31. 23:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Én 17. héttől éreztem mellső falival de bnőm csak a 21-22. héttől hátsó falival, szóval nyugi! :) Lehet picit lustább, fog ez még változni és turbózni :))
2023. jún. 1. 05:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Most màr bàrmikor

Mîg a 2. Babàt éreztem 14 hetesen egyértelműen, addig az elsőt 19 hetesen

A 3-4. Babát csak azért érrztem hamar, mert tudtam mit is kell.. viszont utána ügy helyezkedtek, hogy hetekig semmit nem érrztem, màr azt hittem hallucináltam az elejn..

Aztán 19. Hét után minden nap.

2023. jún. 1. 06:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Én az első babát 19, de inkább a 20.héten éreztem először mozogni.

Mellsőfali lepény. Túlsúlyos ugyan nem voltam/ vagyok. De azért némi felesleg volt/ van rajtam.

Hamarosan már fogod érezni😊

2023. jún. 1. 08:13
 16/16 A kérdező kommentje:
Próbáltam úgy hogy eszek csokit de úgy sem érzek semmit
2023. jún. 4. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!