A baba első mozgását belülről vagy kívülről fogom érezni?
Figyelt kérdés
17 hetes vagyok és már nagyon várom, hogy érezzem. Első baba, hátsó fali lepennyel...mikor mozdul meg végre? 😊2021. nov. 3. 08:17
2/11 anonim válasza:
Belülről fogod érezni. Az elsőnél mellső fali lepényem volt, de vele már a 14. héten éreztem, mintha kis buborékok pukkannának ki a hasamban. Akkor még nem voltam biztos benne, hogy az ő volt, de később ez az érzés erősödött, így tudtam, hogy az ő.
Most a másodiknál hátsó fali lepényem van, őt mégis csak a 15-16. Hét környékén kezdtem érezni, viszont már sokkal határozottabban.
3/11 anonim válasza:
Mozog ő csak te nem érzed. Én a 20. héten éreztem először, de nem buborékokat ahogyan azt mindenki leírta, hanem mint aki tényleg belülről piszkál. Nekem először idegrángáshoz hasonlított, azóta már folyamatosan változott, most már hullámzást is érzek.
4/11 A kérdező kommentje:
Én nem tudom eldönteni, hogy a hasam korog, a beleim mozognak, vagy ez már a baba mozgása...
2021. nov. 3. 21:15
5/11 anonim válasza:
Én megtudtam különböztetni, nekem egyikhez sem hasonlított.
6/11 A kérdező kommentje:
És a hasamon belül hol kell éreznem? Alhas, a méhem magassága? Mert én ilyen buborekolast a gyomromban érzek, de akkor az nem a baba 😃
2021. nov. 4. 15:14
7/11 anonim válasza:
Az nem a baba. 17 hetesen bőven a köldököd alatt van még a méhed teteje, arra kell érezned. :)
8/11 anonim válasza:
Köldököm alatt éreztem. Utána már oldalt is. Most vagyok 23 hetes, de még többször érzem a hasam alján, mint oldalt.
9/11 A kérdező kommentje:
És mikor érezted legelőször?
2021. nov. 10. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!