Meddig emelgettétek babátokat, mikor már vártátok a következőt? Hány kg-ig vagy mekkora koráig?
Addig emeltem, amíg bírtam, valamikor a 7. hónap körül egyszerűen nem tudtam már megemelni.
Ugyanennyi nálunk is a korkülönbség. Megtanult bemászni az etetőszékbe (egy széket mellé húztam és arról átsegítettem), a kiságynak kiszedhető rácsait kivettem, ott ment ki-be, a fürdetést férjem csinálta, pelenkázóra is felmászott. Mi így oldottuk meg.
39 hetes vagyok és 22 hós a lányom (kb 13 kiló), még mindig emelgetem, nem úgy nézek ki, mint aki ettől fog megszülni :)
Ha jól esik, emelgesd, úgyis tudni fogod, meddig mehetsz el.
Én annyit korlátoztam, hogy az utcán nem cipelem, jöjjön a saját lábán, ha már tud járni. De egyékbént minden további nélkül megemelem: autósülés, etetőszék, babakocsi (bár oda be tud mászni), vagy csak simán, ha ölelgethetnékem van (vagy neki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!