Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon sokat ártok a babámnak...

Nagyon sokat ártok a babámnak azzal hogy nem eszek rendesen?

Figyelt kérdés

Az igazság az hogy dolgozom,és a munkahelyemen reggel egy joghurtot tudok csak magamba erőltetni(sosem tudtam reggel enni.),aztán dél körül egy kis otthonról hozott +a vitamin,este pedig néha már csak egy szendvicset eszek.Nagyon sokszor olvasom hogy napi 5x 6x esznek a kismamák.Én próbáltam de nem tudok többet enni.A vizsgálatok eddig jó értéket mutattak.Mi a véleményetek?

14 hetes km

2010. okt. 11. 13:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én közel 20 hetes koromig nem nagyon tudtam enni. Úgy voltam vele mint Te! Nem kívántam az ételt! Persze ettem, de keveset amit magamba tudtam erőltetni! Aggódtam én is mert amúgy sem nagy súllyal (52kg) kezdtem a terhességem s még ebből fogytam 3kg-t! Kérdeztem az orvosom azt mondta nem kell aggódni a baba elveszi ami Neki kell de a terhes vitamint kell szedni, hogy ne alakuljon ki hiány!!!

Én is Femibion 400-t szedek most olyan 5.400ft körül van!

Én most vagyok 25 hetes eddig a 1kg-híztam (eredetihez képest)és a Baba makk egészséges! :)

Boldog babavárást és ne aggódj!

2010. okt. 11. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!