Így kérnétek programcsászárt, vagy inkább később elmennétek laparoszkópos műtétre?
Figyelt kérdés
Várandóságom alatt kiderült, hogy van két petefészek cisztám, amik nem felszívódóak tehát csak műtét útján eltávolíthatóak. Ti ilyen esetben pcs-t kérnétek és akkor szedetnétek ki azt is, vagy inkább szülést követően fél év múlva elmennétek laparoszkópos műtétre?2023. máj. 29. 09:55
21/22 anonim válasza:
Altatás után nekem sem volt sose semmi problémám. Az a 2-3 óra volt szédülős, amíg visszanyertem az uralmat a testem felett, de én sem hánytam és fejfájásom se volt. Sőt betoltam egy fánkot, ami miatt nem néztek rám szépen. Szóval ez a ki hogy reagál rá
22/22 anonim válasza:
Nekem volt császár, nem fájt. De azért kérdezd meg, hogy császár után megcsinálják-e a műtétet. Nekem miomam van és nem csinálták meg császár után, pedig az a méhben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!