Így kérnétek programcsászárt, vagy inkább később elmennétek laparoszkópos műtétre?
Nem ertem, ilyeneken miert kell felhabarodni, hogy valaki miert tesz fel egy kerdest? 🤷
Miert ne kerhetnem ki errol masok velemenyet attol fuggoen hogy esetleg jobban huzok valamelyik opcio fele?
Teged ez egyebkent miert sert? 😁
Ez nem teljesen igaz. Pro es kontra ervekre vagyok kivancsi, eddig 90%-ban mindenkitol az jott vissza valaszkent, hogy nem feltetlenul jo ezert csaszarozni. Leven nem volt csaszaros tapasztalatom meg soha. Es lehet ez onzoseg es nagyon testcentrikus vagyok, de nem aszerint fogom letenni a voksom pl. a csaszar mellett hogy akkor nem ket napra apukara bizni a fel eves babat, mert lehet hogy csaszar es petefeszek mutet utan egyszerre olyan komplikacioim lehetnek, hogy tobbszor kell pl. vizsgalatokra jarnom, stb. Nem tudom ennek mekkora a rizikoja ilyen kombinalt mutet eseteben, mert nem sima csaszarrol beszelunk. Nekem a laparoszkopos mutetem ami par eve volt, az is egy 2 oras mutet volt, mert nagyok voltak a cisztak es nehezen tudtak varrni utana.
Szoval nem csak egy fel oray rutin csaszarrol lenne szo mert mellette lehet ugyanugy megszenvednek a ket petefeszek ciszta kivetellel.
Semmiképp nem kérném a császárt. Kettő volt muszájból, köszönöm szépen inkább nem is lesz 3. gyerek. Fél éve volt a második, még mindig lábadozom. Minden kis terhelésre fáj a hasam, ha süt a nap azért, ha esik az eső azért, ha nyűgösebb a picúr és sokat dajkáltam azért, ha takarítás közben nyújtózkodtam vagy hajolgattam azért, ha felraktam az 5 évesem 20kilóját a gyerekorvosnál a vizsgálóágyra, azért... borzasztó.
Ha csak lehet, szüld meg természetesen. Ne vállalj nagy hasi műtétet önként. Laparoszkópiával jobban jársz mind szövődmények, mind összenövések veszélyének tekintetében.
A gerincközeli érzéstelenítéstől derékfájós is lettem már az első után. :(
Leírom a személyes tapasztalatom a szoptatási időre. Rengeteg tejem van és mégse tudok lefejni annyit, ami elég lenne 2 napra. A gép nem olyan profi, mint egy baba. Közben a baba is szopizik, szóval ez felejtős. Nekem a vesémmel volt probléma, a szoptatást a gyógyszerek abbahagyása után még további 2 napig kellett szüneteltetni. Fejtem a tejem a gyógyszerek alatt, hogy ne apadjon el.
A császárt választani hülyeség, ha nem indokolt. Kétszer szültem és gyors volt a fellépülés. Császáros ismerőseimnek nehezebb volt a fellépülés.
19!
Te így reagálsz az altatóra.
Én iszonyat kipihenten ébredek tőle 😀
Mindkét szülés után küret miatt altattak.
Kérdezték is az osztályon hogy szülés után hogy lehetek ilyen friss🙈
Hát én rendes jókat aludtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!