Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mit sportol terhesség alatt?

Ki mit sportol terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én korábban futni jártam, nem olyan eszméletlen sokszor, de nagyon jól levezettem a stresszt vele :) ha rossz idő volt akkor pedig edzőterem, de szintén nem versenyszerűen, csak hogy kifáradjak.

Úgy tudom ezek nem valami előnyös mozgásformák, főleg nem az első trimeszterben, de jó lenne valamit mozogni, ami megengedett :)

Mit lehet sportolni, ha az ember nem egy atléta, de szereti a mozgást? :D

2023. máj. 28. 22:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én otthon szoktam tornázni (YT-on egy csomó, 1. trimeszterben is biztonsággal végezhető gyakorlat) + hétvégente túrázni, nagyokat menni a szabadban, olyan tempósan, ahogy épp jólesik. Emellett most vezettem be a 15. héttől a heti 1 kismama jógát, amit én minden várandósnak receptre írnék fel, szerintem fantasztikus. Nemcsak a testmozgás miatt, hanem erősíti a pozitív gondolatokat is és a ráhangolódást a babádra.
2023. máj. 30. 09:09
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ötleteket kaptam mindenkitől, köszönöm szépen!😁
2023. máj. 30. 10:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!