Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogy jelentette be, hogy...

Ki hogy jelentette be, hogy érkezik a kistesó?

Figyelt kérdés

Érdekelne minél több kreatív megoldás, hogyan lehet bejelenteni a kistesó érkezését - mint apának, úgy a család többi tagjának.

Persze van már ötletem, de azért még keresgélem “Az Igazi” bejelentést, mert tényleg frappánsan szeretném tálalni :)

(Nagytesó 2 éves lesz a kicsi születésekor)

2023. máj. 23. 23:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#8 mert csak várandósoknak szabad ezt a mondatot kiejteni, ugye?

#9 azért egy ember 12 hónapig ugyanannyi idős... tehát ha megfogant már a tesó(amit még nem tudok), akkor úgy fog születni, hogy az első gyermek már biztos 2 éves lesz.

#10 akkor másképp fogalmazok: ez alatt a kérdés alatt nem a véleményekre vagyok kíváncsi, hanem épkézláb ötleteket várok..!

2023. máj. 26. 16:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Csak mond el. Nem Facebook, hogy kreatív legyél.

Én valóban terhes vagyok és valóban 2 év lesz a gyerekek között. Elmondtuk simán a szülőknek minden körítés nélkül. A férjem pedig azért tisztában van a ciklusommal. Megevettem a tesztet, megcsináltam, amikor késétt 2 napot (!) és mutattam, hogy bizony ez a helyzet 😂

Hogy alakult végül kérdező? Sikerült?

2023. máj. 31. 18:03
 13/16 anonim ***** válasza:
51%

Hát vannak itt nagyon szívmelengető kommentek, főleg az első. Én a páromnak se mondtam el rögtön a wcről szaladva.Megakartam örökíteni ezt a pillanatot.Így Kis dobozban kis cipővel, a pozitív teszttel vártam haza 3 nappal a pozitív teszt után.

Egyébként a pólós body-s feliratos póló szuper megoldás :) Pl úgy várni haza az apukát hogy a gyereken az van:)

2023. máj. 31. 20:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Vegul hogy mondtad el?
2023. máj. 31. 22:05
 15/16 anonim ***** válasza:
49%
Végül sehogy, mert ha vennéd a fáradtságot és olvasnál még csak nem is terhes.
2023. máj. 31. 22:41
 16/16 A kérdező kommentje:
Végül úgy mondtam el, hogy "vettem neked valamit, csukd be a szemed" - amúgy is szokott ilyen lenni, szóval nem volt feltűnő a dolog; a kezébe adtam, ő meg kitalálta 😊 volt nagy öröm 🥰
2023. júl. 2. 21:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!