Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogy jelentette be, hogy...

Ki hogy jelentette be, hogy érkezik a kistesó?

Figyelt kérdés

Érdekelne minél több kreatív megoldás, hogyan lehet bejelenteni a kistesó érkezését - mint apának, úgy a család többi tagjának.

Persze van már ötletem, de azért még keresgélem “Az Igazi” bejelentést, mert tényleg frappánsan szeretném tálalni :)

(Nagytesó 2 éves lesz a kicsi születésekor)

2023. máj. 23. 23:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell show, csak mondd meg és kész.
2023. máj. 23. 23:38
 2/16 anonim ***** válasza:
83%

Én csak szimplán elmondtam, de nálunk nem volt tervezett. Bár ettől függetlenül eszméletlen boldog voltam.

Esetleg egy borítékban odaadni az ultrahang képet? Pl anyukáknak apukáknak úgy hogy díszes betűvel Nagymama, Nagypapa hamarosan érkezem.

Diszkrét és mégis vidám. Vagy ennél is nagyobb hangra gondoltál?

2023. máj. 24. 04:19
 3/16 anonim ***** válasza:
43%

Azért az ciki, ha az apja nem vette észre, hogy terhes vagy....

Amúgy meg jön a baba decemberben tökéletes

2023. máj. 24. 06:13
 4/16 anonim ***** válasza:
90%

Odaadtam a férjemnek a pozitív tesztet. Annál frappánsabb nincs.

A kicsinek is rögtön mondtuk, úgyis hallotta, ahogy beszélünk róla. Nyilván semmit nem értett az egészből, de a jókedvet értette és örült velünk.

2023. máj. 24. 06:43
 5/16 anonim ***** válasza:
92%

Én a férjemre kb ráugrottam, hogy úristen, szerintem ez pozitív. :D

A családnak rendszeresen küldtünk fotót a lányunkról (ők kérik kifejezetten, nem én nyomom az arcukba a gyerekem :)), és az egyik fotón egy cicás Big sister 2023 Sept feliratú body volt rajta. A nővérem visszaírt, hogy hát arról már lekéstünk, ahhoz már úton kéne, hogy legyen a baba. :D

2023. máj. 24. 07:53
 6/16 anonim ***** válasza:
75%

2 éve vártam már a pozitív tesztet. Korán teszteltem, de baromi halványan ott volt egy vonal. Izgatottan felhívtam a férjem, aki épp munkába tartott, és mondtam neki, hogy lehet, hogy sikerült. Ő nem örült a bizonytalanságnak, jobban örült volna, ha akkor szólok, amikor már erős a második csík, de nem bírtam kivárni. Másnap már egyértelműen látszott. A nagyszülőknek is csak simán elmondtuk a 10. heti ultrahang után telefonban.

Van, aki nagytesó leszek-pólót vesz a nagyobbik gyereknek.

2023. máj. 24. 09:26
 7/16 A kérdező kommentje:

#1 köszi, de nagyon eltévedtél, ha úgy gondolod, hogy jó helyre írtad a válaszodat. És bár nem tudom, mi volt a célod - vicces se vagy 🙃

#3 nem tudom, miről gondolod azt, hogy a férjem nem vette észre, mert semmi erre utalót nem írtam - főleg mert még csak ötleteket gyűjtök, amik közül remélem valamelyiket hamarosan "bevethetem", mert még nem tudni, hogy sikerült-e már megfogannia vagy várnom kell a bejelentéssel.

A többieknek köszönöm a válaszokat! 😊

2023. máj. 25. 17:01
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk innen: "hogyan lehet bejelenteni a kistesó érkezését - mint apának, úgy a család többi tagjának."
2023. máj. 25. 18:01
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

,,Nagyteso 2 eves lesz a kicsi szuletesekor.” Ez igy eleg felrevezeto. En is azt hittem, hogy mar uton van. Kivancsi lennek, van-e barki, aki nem.

6-os voltam

2023. máj. 25. 18:10
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
#7: 1-es voltam, nem tévedtem el, jó helyre írtam a válaszomat. A célom a válaszolás volt a kérdésedre. Nem vicceltem. Tényleg értelmetlennek tartom a körítést, ez magában akkora (legalábbis feltételezem, hogy nálatok az) örömhír, hogy felesleges a felhajtás. Sok sikert!
2023. máj. 26. 06:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!