Így repülnétek?

Figyelt kérdés
3 hét múlva mennénk nyaralni, ezen a héten sajnos volt vérezgetésem, kaptam rá progeszteront. Így elmennétek nyaralni, vagy kihagynátok?

2023. máj. 21. 19:15
 1/8 A kérdező kommentje:
Akkor leszek a 8. hétben
2023. máj. 21. 19:15
 2/8 Menőcsajszi72 ***** válasza:
100%
Én nem mernék.
2023. máj. 21. 19:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem. Biztos nem azon múlna a végkimenetel. De én 1 hónapja vetéltem el, nem repültem, mindent betartottam, mégis elment, de ha nem így tettem volna, most halálomig lelkiismeret furdalásom lenne. Hiába tudnám, hogy nem azon múlt, a kisördög mindig ott bújkálna, hogy nem tettem meg mindent. (A vetélés előtt szerintem simán csak azt írtam volna, hogy mennék, mert nem azon múlik, de az első vércsepp mindent meg változtatott.)
2023. máj. 21. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az az ember vagyok, aki lazán kezeli a helyzetet, de így nem mennék. Ami így indul, az rizikós, és nyolc hetesen a francnak sem hiányozna egy külföldi vetélés. Nem hiszem hogy egy repülés bármit csinálna, az a terhesség ami elhal így, az otthon is el fog halni jó eséllyel, de maga a tortúra, az aggódás meg az utolsó válaszoló által is említett "mi lett volna ha" faktor ott lenne.
2023. máj. 22. 05:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nem.
2023. máj. 22. 07:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fájna kihagyni, mert imádok utazni, de szerintem én se merném megkockáztatni :(

Arról nem is beszélve, hogy én a repüléstől is félek, szóval egészen biztos, hogy stresszelnék is út közben, szóval már csak azért is kihagynám inkább.

2023. máj. 22. 10:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Engem most lehet lepontoznak miatta, de ha kifejezetten pihenni indultok, akkor bevállalnám. Én is véreztem mind2 terhességemnél és szedtem progeszteront. Mi pont nyaraláson voltunk az elsőnél MOTORRAL, és volt nàlam utrogestan kúp, mert a meddőségi kezelések miatt kaptam. A nyaraláson derült ki a terhesség, elkezdtem a kúpot, pihentünk, hazafele persze aggódtam. 2 napos hazaút várt ránk motorral, de nem lett gond.

Ajánlatos ilyenkor pihenni, feküdni, de a dokim nekem pl azt mondta, nyugodtan csináljak amit bírok (nyilván nem téglákat pakolni 😂) ha a terhesség nem tud megmaradni azon a progi sem fog segíteni.

2023. máj. 22. 15:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, pihenni.Strandon dogles es este varosnezes. Nyilvan en arnyekban tervezek dogleni a napot amugy se birja jol a borom. :D
2023. máj. 22. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!