Melyik nagyvárosba repülnétek el az ex-barátnővel?
Figyelt kérdés
A semmiből szeretnék neki adni 2 db repjegyet, és ezzel szeretnék valamit jóvá tenni a sok negatív dologért, amit a kapcsolatunkban okoztam neki. 2 nap Barcelonára gondoltam, de ti hova mennétek? Olyan szeretnék kimondottan, amivel talán le tudnám nyűgözni, és talán új színben tudnánk egymásra tekinteni.
Amszterdam, Prága, Bécs, Olaszország?
2018. aug. 20. 13:08
1/10 anonim válasza:
Én Párizsba vagy Rómába utaznék.
2/10 anonim válasza:
Pénzzel akarod visszahódítani az exedet?!
Lúzer dolog.
3/10 anonim válasza:
Sehova nem mennék az exemmel és semmi nem is kellene tőle
4/10 A kérdező kommentje:
Ő volt már azon a két helyen. Nem pénzzel, és nem is akarom visszahódítani, hanem csak egy teljesen új élményt szeretnék megélni vele együtt.
2018. aug. 20. 13:39
5/10 anonim válasza:
Miért gondolod higy élmény lenne neki veled bárhová is utazni?
6/10 D. Brasco válasza:
Azok utan hogy az exed milyen elmenyt akarsz még okozni neki?!?
7/10 anonim válasza:
én Mogadishuba, annyira félne, biztos hozzám bújna újra.
8/10 anonim válasza:
Már régen más döngeti.
Miért nem hagyod, hogy élje a saját életét?!
Vagy nincs több nő??!
9/10 anonim válasza:
Én nagyon kiröhögnélek, ha ilyen szánalmas hülyeséggel jönnél hozzám, az tuti.
Nevetséges vagy, ne égesd magad, kérlek :D
10/10 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel, felejtsd el, ne erőlködj. Ha lelkiismeret furdalásod van, írj neki egy szép bocsánatkérő levelet és küldd el egy csokor virág társaságában. Kész. Zárd le az ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!