Melyik nagyvárosba repülnétek el az ex-barátnővel?
Figyelt kérdés
A semmiből szeretnék neki adni 2 db repjegyet, és ezzel szeretnék valamit jóvá tenni a sok negatív dologért, amit a kapcsolatunkban okoztam neki. 2 nap Barcelonára gondoltam, de ti hova mennétek? Olyan szeretnék kimondottan, amivel talán le tudnám nyűgözni, és talán új színben tudnánk egymásra tekinteni.
Sehova nem mennék az exemmel és semmi nem is kellene tőle
2018. aug. 20. 13:28
4/10 A kérdező kommentje:
Ő volt már azon a két helyen. Nem pénzzel, és nem is akarom visszahódítani, hanem csak egy teljesen új élményt szeretnék megélni vele együtt.
2018. aug. 20. 13:39
5/10 anonim válasza:
Miért gondolod higy élmény lenne neki veled bárhová is utazni?
2018. aug. 20. 13:44
6/10 D. Brasco válasza:
Azok utan hogy az exed milyen elmenyt akarsz még okozni neki?!?
2018. aug. 20. 13:50
7/10 anonim válasza:
én Mogadishuba, annyira félne, biztos hozzám bújna újra.
2018. aug. 20. 13:58
8/10 anonim válasza:
Már régen más döngeti.
Miért nem hagyod, hogy élje a saját életét?!
Vagy nincs több nő??!
2018. aug. 20. 15:12
9/10 anonim válasza:
Én nagyon kiröhögnélek, ha ilyen szánalmas hülyeséggel jönnél hozzám, az tuti.
Nevetséges vagy, ne égesd magad, kérlek :D
2018. aug. 20. 15:32
10/10 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel, felejtsd el, ne erőlködj. Ha lelkiismeret furdalásod van, írj neki egy szép bocsánatkérő levelet és küldd el egy csokor virág társaságában. Kész. Zárd le az ügyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.