Ti repülnétek 1 év körüli gyerekeitekkel 10-12 órát?
Húgom utazott 16 órát is...én simán bevállalnám most a 2 gyerekemmel ha lenne lehetőségem meglátogatni húgomékat....
Március még odébb van...én nem mondanám le ezért,főleg hogy ajándék!
Persze hogy nem fogja nyugiban végigülni...de valahogy csak el fog telni az idő:)
Az en kisfiam is ataludta. Pedig nallunk repulo valltas is volt. Elso ut 12 ora. Utanna 6 ora varakozas a repteren es masodik repulo ut 2 ora.
Mi este utaztunk amikor fellszallt a gep akkor megetettem es elaludt. Ahogy itt mar irtak a falon levo mozeskosar szerusegbe tettem az alvo babat. (babasoknak az elso sort adjak igy van hely boven a labadnak es elotted van a mozes a falon). Ferjem aludt en megneztem par filmet. Reggel mikor hoztak a reggelit akkor felkapcsoltak a villanyokat es meg erre sem ebredt meg a kisfiam. :) Ugy aludt mint a bunda. Leszallas elott ebredt fel 1 oraval. Ekkor tiszta pelus, reggeli es mar szalltunk is le. 6 orat elvoltunk a repteren (talaltunk egy helyseget ahol nagy bor fotelek voltak es ott lehetett jatszani, beultunk valahova ebedelni, setaltunk...) igy annyira kifaradt, hogy a masodik repulo utat is vegig aludta. :) Nallunk a gond az ido eltolodassal volt ami 7 ora (7 oraval voltak elobbre). Hat ejszaka joparszor kukkorekolt es nappal aludt a tengerparton az arnyekba. :) 4 nap utan allt at. Itthon ezt eljatszotta ismet 4 nap kellett a visszaallashoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!