Magas kockázat jött ki a kombinált teszten. Magas B-hcg szint miatt. Tévedhet a teszt? Született valakinek így egészséges babája? Kedden megyek Prena tesztre.
Ennek nincs ahhoz köze van e a családban, 3 egészséges gyerek mellett lett volna a 4. Downos.
Semmi genetikai betegség nincs semelyikünk családjába, engem is idősebben szült anyu, unoka tesómat is. Ez sajnos ilyen van aki közel az 50 hez is egészséges babát szül van aki 18 évesen beteget. De utolsó nyugi, biztosan minden rendben lesz nálatok is.
Kedves 13/15!
Nyugi!
Nagyon sok minden befolyásolja az eredményt.
Pl.: ha, progeszteront szedtél a terhesség elején vagy véreztél stb…Nekem akkor még nem volt kezelve a pajzsmirigyem, mi arra tippelünk, hogy az rontotta el az eredményt.
Sőt, a kombinált teszt csak a te véredet nézi a babáét nem. Nekem a férjem folyamatosan mondta, hogy pénzkidobás menni Prena tesztre, hisz 1000% hogy egészséges a babánk. Az UH-n is minden rendben volt. Nehéz volt kivárni, izgultam a neme miatt is😁
17es, en 32 voltam most a harmadiknál, nekem 4,06 lett a Mom, semmilyen betegségem nincs,sosem cigiztem
Azt mondtak nagyon is befolyásolja az életkor, illetve az is mikor vették le, nálam 12+5 napot írtak rá az már nagyon a határ, illetve lehet nagyobb a méhlepény ezért több hcg-t termel.
Ennek ellenére alacsony kockazát volt rajta de nem hagyott nyugodni,hogy ennyire magas a béta hcg, így mentem Prenára. Minden rendben a babámmal már fél éves, de az biztos ha veletlen szülnek még, kombináltat kihagyom, megyek inkább Prenára egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!