Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehete terhesen lovagolni?

Lovasoktató kérdése:

Lehete terhesen lovagolni?

Figyelt kérdés
Én lovasoktató vagyok és belovaglással,versenyzéssel foglalkozom,idén már nem versenyeztem,de a lovam megvan és lehet hogy terhes vagyok,aminek nagyon örülök,de a lovazás is az életem egy része.Lehet-e,és meddig?valamint szülés után mikor lehet ujra?
2010. okt. 10. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Eszedbe ne jusson! És ha itt valaki azt irja, hogy de lehet, akkor sem, semmilyen esetben NEM. Nincs de, nincs ha, nincs esetleg... NEM SZABAD!
2010. okt. 10. 17:16
 2/7 anonim ***** válasza:
41%
Ez sajnos, tényleg kerülendő. Egy darabig hanyagolnod kell a pacit.
2010. okt. 10. 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:
41%

Terhesség alatt kerülendő sportok, mozgások:

* síelés, snowboardozás, korcsolyázás

* raftingolás, vadvízi evezés, és minden egyéb extrém sport

* lovaglás

* hasprés

* súlyemelés

* minden küzdősport

* ugrándozással járó sportok, főként a terhesség vége felé, hiszen nagy hassal már nem is kényelmes

* kerülni kell a túlzott izzadással járó mozgásokat

* első három hónapban kerülni kell a nagy erőfeszítéssel járó mozgásformákat

* a biciklizés óvatosan szabad, (az esést kerülve, és semmiképpen sem terepbiciklizés), bár van, aki egyáltalán nem ajánlja

* kardiomozgások, vagyis a magas szívverésszámmal járó mozgások, ne legyen a pulzusszám 130 felett, és kerüld a levegőkapkodással járó mozgásokat, és így biztos lehetsz abban, hogy nem erőlteted meg magad

2010. okt. 10. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:
41%
Nem!
2010. okt. 10. 17:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat,mindenkinek.Megfogadom a tanácsokat,bár nagyon nehéz lessz.
2010. okt. 10. 17:26
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Ha kicsit belegondolsz, neked is tudnod kell a választ...

NEM!

Eszembe sem jutna... Aztán dönthetsz mi fontosabb a gyereked vagy a lovad............

2010. okt. 11. 07:33
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is az életem volt a lovaglás, de amint terhes lettem nem ültem fel rá többet, pedig saját pacim volt. Sőt mióta gyerekeim vannak (3 éve) egyszer sem ültem lovon. Sajnos nem fér bele már az életembe.
2010. okt. 11. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!