Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magnézium okozhatja, hogy...

Magnézium okozhatja, hogy nincs orgazmusom vagy akkor már túladagoltam?

Figyelt kérdés

Ne azt képzeljétek el, hogy nem izgulok fel, megvan az előtte/utána érzés és azt hiszem el is indul az orgazmus.

Csak épp a méhem nem húzódik össze és egy nagyon mini ránduláson kívül nem érzek semmit. Többször kipróbált tapasztalat alapján.

Mivel 8 napja még görcsölt a lábam, és a hivatalosan szedhető magnézium mennyiség felét szedem (kis testsúllyal mondjuk, szóval egy nagyobb férfi testsúlyának a fele vagy kevesebb az enyém még terhesen is), ezért számomra nagyon furcsa lenne, ha túladagoltam volna a magnéziumot, amit - úgy tudom - nem lehet túladagolni.

Mégsem tudok másra gondolni. Mikor abbahagytam a szedést elkezdett visszajönni az orgazmusom is, és bár nem olyan erős, mint korábban, azért már érezhetően van.

Van bárkinek hasonló tapasztalata?

2023. máj. 17. 09:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem inkább a hormonok

Nekem ez nem okoz gondot, pedig 3000 mg magnéziumot szedek

Viszont a szülés után sokáig így volt, korábban ahogy írod..

2023. máj. 17. 09:53
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én az első babával rengeteg magnéziumot szedtem, de kifejezetten élveztem a szexet, most a másodikkal nagyon ritkán eszek egy-egy szemet, viszont olyan szinte soha nem sikerül elmennem szex közben, pedig normál esetben én előbb mentem el, mint a férjem. :( Remélhetőleg csak hormonok.
2023. máj. 17. 11:02
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy, a méh izomzatára semmi hatása.
2023. máj. 17. 11:44
 4/15 A kérdező kommentje:

#3 Ez így nekem gyanúsan nem igaz, hiszen a keményedésekre is ezt adják, az is méhösszehúzódás, mint az orgazmus vagy a menstruáció, ha jól tudom.

És nem szabad szedni a terhesség végén sem, hiszen akkor is akadályozza a méhösszehúzódásokat szülés közben.

Úgy látom a webbetegen is ezt írják…

“ Leggyakrabban a lábikra görcse, fáradékonyság, aluszékonyság, a hasfal keményedése és görcse utalhat a magnéziumpótlás szükségességére. Mivel a magnézium többek között a simaizmok görcsének oldására is alkalmas, segíthet megelőzni a korai méhösszehúzódásokat, így a koraszülés elkerülésében is szerepet játszhat. Másrészről éppen emiatt az ilyen készítmények csak a terhesség 37. hetéig alkalmazhatóak, mert izomgörcsoldó hatásuk miatt lassíthatják, késleltethetik a szülést.”

[link]

2023. máj. 17. 11:56
 5/15 A kérdező kommentje:

#1-2 Igaziból az, hogy nektek volt orgazmusotok, nem feltétlenül jelenti, hogy én ugyanúgy reagálok. Lehet nektek tényleg magnézium hiányotok volt, nekem meg túl van adagolva, mert mikor elkezdtem szedni, mégsem volt hiányom.

Én amúgy elmegyek, van orgazmusom, csak nincs méhösszehúzódásom, ezért nem élvezem vagy érzem igazán. Elég fura érzés felépül az orgazmus, érzek egy pici rándulást/összehúzódást és aztán “ki vagyok elégülve”, csak épp nem éreztem semmit.

Ráadásul, ha magnéziumot eszek, a baba is alig mozog azokhoz a napokhoz képest, amikor nem veszek be.

2023. máj. 17. 12:08
 6/15 anonim ***** válasza:

#4. Ok, tényleg nincs igazam.

Ha infúzióban kapsz magnézium szulfátot, az tényleg hat a méhtest izomzatára. (Forrás: [link]

De a leírásod alapján te valami kommersz tablettát szedsz, szóval nyugi, nem, nem attól nincs orgazmusod, mert az nem hat a méhedre. Igen, tudom, a dokid azt mondta jó a keményedésre... De tudod a kalcium sem jó az allergiára, mégis adják... A magnéziumtablettáidnak hála nem görcsöl majd éjszaka a lábad meg hasonlók, de a méhedet nem lazítja el. Ezért lehet nyugodtan végig szedni a szülésig.

2023. máj. 17. 16:57
 7/15 anonim ***** válasza:

P.s. a webbeteg nagyon cuki oldal, de nem orvosi szaklap, nem kell mindent bekajálni, amit ott olvasol. Sőt, ha figyelsz, láthatod, hogy azért óvatoskodnak... "segítHET", "SZEREPET JÁTSZHAT".

A "magnézium evésed" meg a baba mozgékonysága között húzott párhuzamod pedig nettó butuskaság, ezt ne nagyon meséld olyan helyen, ahol nem tudsz anonim maradni.

2023. máj. 17. 17:01
 8/15 anonim ***** válasza:
33%
Ezt én is tapasztaltam egyébként, szerintem van közte összefüggés.
2023. máj. 17. 20:42
 9/15 A kérdező kommentje:
#7 Most ez vagy igaz, amit mondasz vagy nem. Tudom mindenre van már tanulmány: [link]
2023. máj. 17. 21:30
 10/15 anonim ***** válasza:
50%

Gyerekszobaponthu 😅

Ok, higgy amit akarsz, laposföld, 5g...

2023. máj. 17. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!