Csaszaros kismamikat kerdeznek? Mit vittetekbe a korhazba? Mit kell? Hogyon pakoljakba magamnak? Mi az amire szüksegem lehet?
Figyelt kérdés
Köszönöm a valszokat!2010. okt. 10. 15:09
1/5 anonim válasza:
Szívószál!Kapaszkodj meg,saját magamnak kellett vinni ragtapaszt a sebemre!!!!!Jó ha van nálad algopyryn is!
3 császáros
2/5 A kérdező kommentje:
Hogy mi??!! Uramisten!! Talan jobb lenne akkor mar ithon baba asszonyt fogadni es ithon szülni!!! Ennyire katasztrofa ithon az egeszsegügy?
2010. okt. 10. 17:02
3/5 anonim válasza:
Debrecenben szültem, ott nagyon jó az ellátás. Ugyanazt vigyél be mintha rendesen szülnél, és ami fontos lehet az a mosdószivacs, mert a hasi seb miatt nem zuhanyozhatsz pár napig...
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat.
2010. okt. 10. 20:10
5/5 anonim válasza:
Engem elzavartak zuhanyozni, szóval nem értem, miért ne lehetne... vigyél mosdókesztyűt és vigyél olyan üveg ásványvizet, amiből lehet fekve cumizni. A műtét után pár órával már lehet inni, de nem emelheted a fejed és szomjas leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!