Olyan kismamikat keresek, akiknek nagy súlyú babájuk miatt ízületi gyulladásuk volt a szoptatós időszakban. Hogyan kezeltétek és mennyi ideig tartott?
Nekem az első hetekben lett ínhüvelygyulladásom a megerőltetéstől. :( Amúgy is sokat szenvedtünk a szopival, szülésnél ráadásul eltört a farcsontom, úgyhogy bőven kijutott a fájdalomból. Most 5 hós a fiam és majdnem 9 kg, így a térdem, ízületek kezdik felmondani a szolgálatot. Alig bírok felállni a székről gyerekkel a kezemben. És ez csak rosszabb lesz. tanáccsal sajnso nem nagyon tudok szolgálni, mert én sem tudom mit tehetnék. Borogatni lehet, fáslizni...és tűrni :) Kitartás
Első hozzászólónak: én sosem tudtam fekve szoptatni a babát mert neki az úgy nem volt jó. Tehát így sem könnyíthettem rajta.
Milgamma kapszula:
"Terhesség, szoptatás
A terhesség és a szoptatás időszakában 25 mg-ot meghaladó a napi B6-vitamin-bevitel nem javasolt. Mivel a készítmény a fenti komponensből kapszulánként 90 mg-ot tartalmaz, terhesség és szoptatás idején alkalmazása nem ajánlott."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!