Március 26.-án volt az utolsó menstruációm, ezelőtt héten teszteltem pozitívot. Magán nóőgyógyászhoz megyek holnap, ezért szerintetek, már látni fogja vagy korán megyek?
Figyelt kérdés
2023. máj. 15. 10:27
1/14 A kérdező kommentje:
Azt hozzatennem hogy majus 10.en lett a teszt pozitiv, egy hettel elotte meg negativ volt.
2023. máj. 15. 10:53
2/14 anonim válasza:
Hát ha május 10-én lett pozitív a teszt, akkor semmiz se fog látni….
3/14 anonim válasza:
Menstruáció alapján 7 hét 1 napos terhes vagy, viszont akkor már 3 hete + kellett volna, h legyen a teszted. Ha 10-én lett +, akkor nem fog látni semmit, mert később estél teherbe.
4/14 A kérdező kommentje:
Akkor atrakatom szerintem az idopontomat
Clearblue digit csinaltam most 10.en az 1-2-ot irt
Azelott meg x-epilt
2023. máj. 15. 11:06
5/14 anonim válasza:
Hát a clearblue a fogantatástól írja, ha 1-2 hetet írt múlt héten, akkor 4-5 hetes vagy csak. 2 hét múlva bőven elég menni.
6/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a választ
2023. máj. 15. 11:08
7/14 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, ráérsz még menni, valószínűleg úgyse lát még semmit, max petezsákot, de visszahívna 2 hét múlva kontrollra, amikor már lesz szívműködés. Jobb akkor menni, ha már tuti làt valamit, egyébként csak panasz esetén mennék ilyen korán, vagy ha van vetélési előzményed ami indokolja.
8/14 A kérdező kommentje:
Hat az elozo honapban volt egy spontan vetelesem
2023. máj. 15. 11:38
9/14 anonim válasza:
...
Mondjuk kezdhetted volna ezzel, tekintve hogy a március 26-ai menstruáció így lényegtelen.
Mikor volt a vetélés? Nem lehet, h ez a hormonszint abból maradt vissza? Mert 7 hét alatt vetélni majd újra teherbe esni kicsit gyanús.. nincs elég idő.
10/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. mert utana csinaltam tesztem es mar negativ lett a veteles utan 2 nappal
2023. máj. 15. 11:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!