Nagyrészt kik hajlamosabbak arra, hogy végighányják a terhességet? Vagy ez bárkinél előfordulhat?
Figyelt kérdés
Nektek milyen volt a terhességetek?2023. máj. 14. 18:46
11/14 anonim válasza:
Általában nőknél fordul elő, hogy terhesség alatt hánynak.
12/14 anonim válasza:
Nem tudom mitől függ, de én szinte végig hánytam. A 14.hétig volt a legrosszabb. Iszonyú rosszullét, szagundor, minden volt. Kórházba is kerültem. Anyukám, lány testvéreim nem tudjak milyen a terhességi rosszullét, nem hánytak egyszer sem.
13/14 anonim válasza:
Családtagokat lehet esetleg megkérdezni, ha a családban többen sokat hánytak terhesség alatt, akkor te is nagyobb eséllyel fogsz.
Amúgy hányósságból nem lehet rá következtetni, mert a méhlepénytől függ leginkább, illetve attól, hogy mikor mit eszel.
14/14 anonim válasza:
Elsőnél a 22. hétig hánytam, a masodiknál semmi, a harmadiknál iszonyú szagundorom volt. Mire megfőztem bármit is, nem bírtam belőle enni, mert oklendezni es emelyegni kezdtem a szagatol, de hanyni csak néhányszor hanytam es a 18. hetre nagyjabol elmult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!