Hova tudnék elmenni ultrahangra 34 hetesen, ahol részletesen átnézik a baba összes szervét? 34 hetes terhesen folyamatosan csökken a magzatvizem egyik napról a másikra. A kórhazban azt mondták, lehet a babának van fejlődési rendellenessége.
Még annyit tennék hozzá, hogy azzal sem ártasz óriásit, ha stresszelsz, több millió/milliárd egészséges gyerek születik így is, úgyhogy azon se aggódj, hogy aggódtál.
De a babának és főleg magadnak tényleg még jobb, ha nem teszed, mert egyenes út a szülés utáni (előtti) depresszióhoz. Nem lesz semmi baj.
Nehogy ostorozd magad!
A 4. Hèten elfogyasztott alkoholnak semmmmmi köze ehhez..
Sokan vannak hasonlóan.
Az alkoholszindróma sem ettől alakul ki.
Nekem most nevess, az orvos napi 1 -1,5 dl vőrösbort javasolt a vas pórlása mellett ( nyilván nem tartom be, inkább cèklalével helyettesítem)
Csakhogy értsd, napi 1 pohàrtóp sem alakulna ki.
Ehhez komoly alkoholizmus kell.
A magzatvíz csökkenése bizonyos mértékben normális.
Fogyassz sok folyadèkot!
Addig benn fogják tartani, amíg nem veszélyes rá ( akàr teljesen elfolyt magzatvízzel is 1-2 hetet is benntarthatjàk ellenőrzött körülmények közt..neked csak kevés a víz)
Kitartás!!
Jelentkezz, hogy mi újsàg!
🤔 A magzatvíz naponta cserélődik. A vége felé csökken, meg van a bizonyos csökkent mennyiség aminél bent fognak és figyelnek ha kell, és minden nap vagy minden 2. nap megnézik.
Nekem 3.terhességemnél volt kevesebb magzatvíz, 35.héttől voltam kórházban, de nekem a kórelőzmények az előző 2 komplikált terhesség és a 2 sürgősségi csm is benne volt ebben. A gyermekem teljesen egészséges.
Kérhetsz másodvéleményt, de én úgy gondolom, ha valóban baj lenne már a kórházban feküdnél.
15#
Bakker..olvasd már el még egyszer. Sehol nem írja, hogy kórházban lenne.. 🤦🏼♀️
HA bármi probléma is volna biztosan nem a 4. hetes alkohol miatt, nyugodj meg, összeköttetés sincs még. De mit mondanak az orvosok? Figyelik minden nap?mennyire kevés?
Én is azt gondolom,hogy 2 genetikain túl vagy, észrevették volna ha gond van szervileg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!