Prena test 7-8 hetesen?
Ha van eleg DNS a verben akkor ugyan ugy vizsgaljak a korabbi terhessegi hetekben mint ha 12 hetesen mennek? Tudom,hogy 9.hettol lehet de akkor sajnos nem leszek itthon ,kulfoldre utazunk. Az eredmenyt gondolom telefonon vagy emailben kuldik. ?! Ha sikeres a vizsgalat akkor a baba neme is 100%? Esetleg ilyenkor kevesebb a verben amibol megmondjak ,hogy fiu vagy lany?
A betegseg szures resze is 100%os lesz igy is ,hogy hamarabb megyek?
Kevesebb A DNS korabbi hetekben?
Volt mar aki hamarabb ment?
Bocsi ha ertelmetlen a kerdes ,de nem tudom mashogy leirni.
Meg se mondják a nemét a 12. hétig, akármikor is csináltatod, hogy megakadályozzák, hogy valaki csak a neme miatt cetessen el amúgy egészséges babát. Szoval ha a neme érdekel, akkor plane semmi értelme 9. hét előtt levetetni.
A többi érteket.m ha van elég magzati dns, megmondják. Email és telefon.
7-8. héten marhára nincs értelme levetetni.
1. Kevés lesz benne a szabad DNS és értékelhetetlen lesz a vizsgálat.
2. A nemét akkor sem mondják meg a 12. hétig, ha értékelhető.
3. Ilyen idős terhesen még simán benne van a vetéléskockázat is…
4. Ha a 12 hetesen nagy eltérést látnak, úgy is invazív vizsgálat kell.
Láttam olyat negatív prena teszttel, ahol 12 hetesen full fejlődési rendellenességes volt a magzat, ránézésre is élettel összeegyeztethetetlen….
Koszi a valaszokat!
Igen tudom hogy nem mondjak meg a nemet , ez nem is lenyeges eleg ha megtudom a 12.het utan.Csak azert kerdezem hogy ha sikerul megis a vizsgalat ezen a heten akkor az valos eredmeny pl a nemere nezve ? Akkor mar megjelenik az y kromoszoma a verben?
Megprobalom kesobb csinaltatni csak sajnos elutazunk… ha meg ismetlest kernek akkor azt kesobb is lehet gondolom. 13.het fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!