Tényleg gond lehet ilyen mértékű hízás miatt?
11-es vagyok, én írtam, hogy simán feljött rám 17 kiló az első gyerekkel, pedig nem zabáltam, nem vizesedtem, söt igazából elképzelni sem tudom máig, hol volt rajtam ez a sok extra súly, mert nem nagyon látszott. A második babàval sem, még a kórházban is dícsértek, hogy minden kismamának ilyen csinosnak kellene lennie, mint nekem :D
Egyébként nem sz*rtam rá, szimplán nem tudtam mit csinálni, normál módon ettem, illetve igen, a második trimeszterben valóban többet ettem kicsit, mint egyébként, mert sokkal éhesebb voltam, de akkor sem extrém adagokra kell gondolni.
A sógornőm még hízott összesen 7-8 kilót és hozzám képest borzasztóan meglátszott rajta, meg rajta is maradt.
Ja, amúgy nem gondolnám hogy már most “szuperanyucika” vagyok, egyszerűen láttam màr pár olyat, akinek pont az ilyenek miatt jöttek elő egészségügyi problémái, nem is keveset. Arról nem is beszélve, hogy mi magyarok milyen egészségtelen nemzet vagyunk, sokan màr kapásból fiatalon túlsúllyal indulnak neki az életnek. Persze erről tehet az a sok egészségesnek gondolt, de amúgy agyonfeldolgozott élelmiszer is amit lenyomnak a torkunkon, meg a mozgásszegény életmód, stressz, stb…
Egyébként ha nem derült volna ki a babatervezés körül, hogy van egy enyhe IR-em, valószínűleg nem ástam volna bele magam ennyire a témába, és jobban elengedem magam, aminek meg jó eséllyel GDM lett volna a következménye. Így màr csak emiatt is igyekeztem odafigyelni, egyrészt hogy sikerüljon teherbe esnem, másrészt hogy rendben is legyen minden a terhességemmel.
De amúgy ki írt ilyet, hogy 20-30 kilót hízott és akkor mi van? Vagy 2 kommentelő írt 20+ kilós hízásról, és nem mondták, hogy nem zavarta őket, csak hogy senki nem szólt nekik miatta és nem lett bajuk.
Te meg túlköltötted ezt.
4,18 vagyok
Tojtam mindenre így jött fel a 30kg,egy gramm víz nem volt rajtam, semmit nem tettem.
3x szültem víz sosem volt rajtam.
Kolléganőm 30 kg ot hízott, na neki kb mind víz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!