Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor javasolt menni először...

Mikor javasolt menni először a védőnőhöz?

Figyelt kérdés
Még csak 7 hetes terhes vagyok. Ha meg van a papír , hogy élő terhesség, várjak még, vagy már most jelentkezzek be? A vérvételre és a genetikai UH-ra ki adja a beutalót? Gondolom a vérvételre a háziorvos. Akkor oda is már a kiskönyvvel érdemes menni?
2023. máj. 5. 12:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták hogy még a 12.heti uh elött menjek, nem tudom máshol mi a szokás. Őszintén szólva én kb most szülés előtt látom valamicske hasznát az egész védőnő dolognak, vagyis úgy fogalmaznék inkább hogy nem totál időelcseszés az egész. Szóvál nem értem miért nyomatják ennyire.
2023. máj. 7. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!