Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen szülési előjelei...

Kinek milyen szülési előjelei voltak?

Figyelt kérdés

Nem a magzatvíz elfolyására gondolok, meg a fájásokra, hanem azokra az előjelekre, amik a szülés előtt kb 1-2 héttel jelentkeznek.

Pár nap múlva leszek 38 hetes, már nagyon várom a picike érkezését.

2 nappal ezelőtt megmérte a doki a hasamat, 2 cm-t ereszkedett.

2023. máj. 3. 21:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem volt...annyi csak,hogy a kiirt idopont elott mar nyitva voltam,megis inditani akartak a szulest egy hettel a datum utan...csak a fiam szerencsere ugy dontott,hogy nem varja meg az inditast...elotte ket nappal megindult a szules magatol(meg akkor sem volt semmi jele,egyszeruen csak kezdodtek a fajasok,es ennyi)
2023. máj. 4. 08:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hetekkel, hanem napokkal előtte hirtelen elnehezedtem. Végigpörögtem a terhességet, sürögtem-forogtam, aztán egyszer csak dőltem (volna) jobbra-balra (ha még bárhogy kényelmes lett volna). A medencém recsegett-ropogott, nyikorgott. Egy éjszaka nem bírtam aludni, nagyon rosszul voltam, hánytam is, minden rossz volt, másnap elment a nyákdugó, estére beindult a szülés 40+0 hetesen.
2023. máj. 5. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!