Hüvelybe nyilalló erős fájdalom normális? Lehet a szülés előjele?
Az, a szülés előjele - 4-5 héten belül valószínűleg megszülsz :)
35. héttől vannak ilyen napjaim, 39+3-nál tartok.
Én nem bánom, ha még kicsit vár. Pár kisebb dolog még hiányzik a babának, jövő héten megyünk vásárolni, a babaágyat is össze kell szerelni, még a kórházi csomagom sincs kész. Eddig olyan nyugodt voltam, hogy még rengeteg időm van, de most egy kicsit rámjött a frász, össze kell szednem magam. :D
Kitartást neked az utolsó napokra, és könnyű szülést! :)
Nekem is 35. hét óta van ilyesmi. Most 37+5-nél járok. Az utóbbi három napban nálam is eltűnt a székrekedés, sőt... Hascsikarás van, olyan görcsökkel, hogy komolyan mindennap "megijedek". :D Én nem bánnám, ha korábban jönne, de azért elfog a pánik akárhányszor beugrik, hogy "na ez most az". :D
A táskámat szintén a 35. héten pakoltam össze egy nem túl jó ctg után, amikor a doki beijesztett, hogyha séta után sem lesz jobb, akkor nem enged haza. Addig halál nyugodt voltam, hogy rengeteg időm van még. :D Végigfutott az agyamon milyen lenne a férjemmel távpakoltatni és inkább bepakoltam még aznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!