Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a tapasztalatotok? Ideges...

Mi a tapasztalatotok? Ideges baba lesz vagy csak több kontaktusra van szüksége? 37h

Figyelt kérdés

Kb 30 hetesen észrevettem, hogy amikor a magzat nagyon sokat rugdosódik, vagy durvábban mozog és odateszem a kezem a hasamra, ahol a háta van, vagy elkezdem simogatni, abbahagyja, de ahogy elveszem, megint kezdi a rugdolózást.

Ti voltatok így? Mi a tapasztalatotok? Nyugtalan baba lett?

Egyébként, amúgy is szoktam simogatni a hasam.

2023. máj. 3. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Anno utánakérdeztem, és elolvastam minden ilyen jellegű kérdést, bizonyos esetekben volt összefüggés, más esetekben nem. Nálunk lett. Az egyik gyerekem rengeteget mozgott, és babaként vagy hordoztam, vagy sírt, ha letettem. A kicsi nem mozgott annyit, fel lehetett ismerni egy intát ennyi idősen már, amikor nyugodt, alvós szakaszban volt, és amikor ébren volt. Nyugodt gyerek volt babaként.
2023. máj. 3. 11:50
 2/5 anonim ***** válasza:

1. babám volt nagyon aktív magzatként de babaként nagyon nyugodt volt és most is az, pedig már nagyobb. Órákig is elvan egyhelyben, pl ha együtt játszunk, kisiskolás. Első heteiben evett és aludt, sosem sírt sokat.

2. babám többemberes baba, letenni se tudtuk, mert sokat sírt. Ovis, nagyon nagy a mozgásigénye egyébként. Magzatként nyugis volt, közel sem mozgott annyit, mint a nagyobb.

2023. máj. 3. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmire nem lehet következtetni abból, hogy bent mit csinál.
2023. máj. 3. 12:24
 4/5 anonim ***** válasza:

A pocakban nagyon nyugis volt keveset mozgott, mindig lefekvéskor meg olyan 2 körül kezdett vergődni. Beszéltük is hogy biztos nehéz lesz altatni. Születésétől átalussza az éjszakát.

Nem olyan durván pörgős de letehetetlen mert sír és csak kézben van el.

2023. máj. 3. 14:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A lányom nagyon erősen, sokat rúgott viszonylag korán kezdve, és ugyanígy, ha simiztem, beszéltem hozzá, abbahagyta. Vagy kinyomta a lábát és otthagyta. :D Meg mindig este volt aktív. Születése után is mindig úgy pörgött, mint akibe kávét töltöttek, különösen este. Nem volt nyűgös baba, de nagyon bújós, imád kézben lenni. Sok figyelmet igényelt, kicsit nehezebb eset volt, mint az öccse, megvoltak az igényei és mindent csak úgy volt hajlandó elfogadni. Ezzel együtt is boldog, vigyorgós baba volt.

A fiamat másfél hónappal később kezdtem érezni rúgni, és utána is sokkal kevesebbet mocorgott. Ultrahangon is befordult, és egy pozícióban nyomta végig az egy órás uh-ot (a lányomat meg nem bírták megmérni, mert állandóan belemozdult). Kibújva is egy halál nyugodt, csendes, bárhol jó neki baba lett.

2023. máj. 3. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!