Lehet az, hogy a fogínygyulladás miatt kisebb a magzat egy héttel? Tegnap fogorvosnál voltam, leszedte a fogkövet de nagyon fájt és mondta hogy az ínyem be van gyulladva, és ha nincs kezelve akár a magzat láthatja kárát (akár vetélés is lehet)
Az, hogy kisebb, annak semmi köze ehhez.
Viszont valóban, egy gyulladás veféléshez is vezethet.
A méret nem múlik rajta..
De problémát okozhat valóban.
Nekem már a terhesség előtt is volt foginygyulladásom, terhesség alatt is 2szer előjött nagyon durván, mégis nagyobb a baba pár nappal a korától.
Válts puha fejű fogkefére és olyan fogkrémre, aminek van vérzéscsillapító hatása, illetve C vitaminból emelt mennyiséget, nekem ezeket a gyógyszertárban javasolta a patikus hölgy.
Kisebb nem lehet tőle a magzat a gyulladástól, viszont valóban a magzat is láthatja a kárát, sőt a fogaidat is elveszítheted a végén.
Paradontax fogkrémből a complete protection, puha fejű fogkefe és a Corsodyl szájöblítő csodákra képes, nekem is ezek segítettek, a fogorvosom ajánlotta ezeket.
A banán héjának a belső része is nagyon hatékony, napi használata eltünteti a fogkövet, megöli a bacikat és még fehéríti is a fogat, tapasztalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!