Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasmenés terhesség alatt?

Hasmenés terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 5 hetes terhes vagyok és kb 3 hete lágy vagy híg a székletem. Ez normális? Vagy el kellene mennem vele orvoshoz? Direkt sok folyadékot iszom, hogy pótoljam.

2023. máj. 2. 11:55
 1/10 A kérdező kommentje:
Igazából napi 2x szedek 1 hete magne B6-ot és terhes vitamint, de előtte sem volt már jó a pocak... azt olvastam, hogy a magnézium okozhat hasmenést
2023. máj. 2. 11:58
 2/10 anonim ***** válasza:

Én első körben abbahagynám a magnézium szedését, hogy lássam, elmúlt-e a hasmenés.

Elképzelhető, hogy már nem lenne, ha nem szednéd a MagneB6-ot

2023. máj. 2. 12:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Sajna azelőtt is ment, mielőtt elkezdtem volna szedni... de olvastam, hogy másnak is van hasmenése bár én azt gondoltam, hogy inkább a székrekedés a jellemzőbb.
2023. máj. 2. 12:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Nálam is székrekedés van (volt a többi gyereknél is). Hasmenés ettől függetlenül biztosan lehet, egyéntől függ. A legvégén, szülés előtt szokott lenni, az már jele a közelgő szülésnek.

Első trimeszterben felfázás jele is lehet a hasmenés. Orvostól mindenképp rákérdeznék.

2023. máj. 2. 13:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, holnap majd felhívom akkor rendelési időben. :) A nőgyógyászom annyit mondott, hogy megeshet, nem jellemző, és inkább kellemetlen, mint ártalmas...
2023. máj. 2. 14:02
 6/10 anonim ***** válasza:

#3.

Nekem a mai napig hasmenést okoz a magnézium. A várandósság alatt is okozott.

Orvost keress fel, talán az a legjobb megoldás!

#2.

2023. máj. 2. 22:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséged, ma elmegyek urológushoz.
2023. máj. 3. 09:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Voltál orvosnál? Mi újság Veled?
2023. máj. 3. 18:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Voltam tegnap köszönöm! Urológiára mentem, UH alapján minden rendben van! Azt mondta az orvos, hogy igyak kisvirágú füzikét, illetve szedjek probiotikumot, de a terhesség alatti hasmenés teljesen normális: stresszhelyzet éri a szervezetet, átrendeződnek a dolgok, több baci, stb., szóval azt mondta, hogy aggodalomra semmi ok. Hasmenés normális!
2023. máj. 4. 09:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy rendben vagy! Jó babavárást kívánok! ❤️
2023. máj. 4. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!