Valami hasmeneses vírus van most? 14 hetes terhes vagyok.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tegnap este óta amit csak eszek, szaladok a mosdóba, mert megy a hasam. Hányás nincs, de hányinger mától bőven. A jobb oldalam faj, de csak akkor, ha sétálok. Beszéltem az orvossal, diéta és folyadékpótlás… de nekem első gyerek, felek ne hogy valami baja legyen..
Hasmenéses vírus mindig van. Mi az influenzát kaptuk el, gyerekdoki szerint járvány van. A férjemnél hasmenéssel kezdődött, szerintem a szervezeted lekuzdi terhesen is, nem lesz a babának baja.
2023. márc. 21. 16:52
2/10 anonim válasza:
Nekem is volt hasmenéses vírusos megbetegedésem 18 hetes terhesen, majd rá 2 hétre covid. Semmi baja nem lett a babának. 😊
(Amúgy most nekem is vacakol a gyomrom, hőemelkedésem is van, terjed valami nyavaja)
2023. márc. 21. 17:20
3/10 anonim válasza:
Nekem másfél hete volt egy borzasztó, akkor több ismerős is hasonlóan járt. Nem lesz baja a babának. :)
2023. márc. 21. 17:51
4/10 anonim válasza:
Mindig vannak virusok.
Lehet egyik nap Cegleden tobb, masnap meg Csajagarocsogen, most a heten meg nalatok. A virusok nem tunnek csak ugy el.
Igyal sokat, mast nem tudsz.
2023. márc. 21. 18:07
5/10 anonim válasza:
Ja es nem, a hasmenestol nem lesz baja a gyereknek.
2023. márc. 21. 18:08
6/10 anonim válasza:
Ilyen vírus mindig van
2023. márc. 21. 19:39
7/10 A kérdező kommentje:
Oké, én értem hogy mindig vírus van. De én egyszer sem kaptam el, eddig.. és szokatlan. Főleg így terhesen.
2023. márc. 21. 20:50
8/10 anonim válasza:
Meglesz a gyerek, bekerül közösségbe, aztán olyan betegségekkel fogsz te is találkozni, hogy csak forgatod a szemed 🙈🤪
2023. márc. 21. 21:06
9/10 anonim válasza:
De meg mennyire hogy van, tegnap a suliban kapott el tesioran futás közben, egy hangos gyomormorgás után sikerült - bocsánat a kifejezésért - telefosnom a tornanadrágom, utána 5p ként rohangáltam a mosdóba, hol hányással , hol vizes hasmenéssel, csikar a pocim és erősen morog
Ha iszom egy korty vizet is egyből átmegy rajtam :(
2023. márc. 24. 00:13
10/10 anonim válasza:
Nekem is sajnos hasmenésem van kb 3 hete, 5 hetes terhes vagyok... azért kicsit ijesztő, de olvasva a kommenteket, akkor ez normális.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!