Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valami hasmeneses vírus van...

Negyedi Daniela kérdése:

Valami hasmeneses vírus van most? 14 hetes terhes vagyok.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap este óta amit csak eszek, szaladok a mosdóba, mert megy a hasam. Hányás nincs, de hányinger mától bőven. A jobb oldalam faj, de csak akkor, ha sétálok. Beszéltem az orvossal, diéta és folyadékpótlás… de nekem első gyerek, felek ne hogy valami baja legyen..

2023. márc. 21. 16:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hasmenéses vírus mindig van. Mi az influenzát kaptuk el, gyerekdoki szerint járvány van. A férjemnél hasmenéssel kezdődött, szerintem a szervezeted lekuzdi terhesen is, nem lesz a babának baja.
2023. márc. 21. 16:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem is volt hasmenéses vírusos megbetegedésem 18 hetes terhesen, majd rá 2 hétre covid. Semmi baja nem lett a babának. 😊

(Amúgy most nekem is vacakol a gyomrom, hőemelkedésem is van, terjed valami nyavaja)

2023. márc. 21. 17:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem másfél hete volt egy borzasztó, akkor több ismerős is hasonlóan járt. Nem lesz baja a babának. :)
2023. márc. 21. 17:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Mindig vannak virusok.

Lehet egyik nap Cegleden tobb, masnap meg Csajagarocsogen, most a heten meg nalatok. A virusok nem tunnek csak ugy el.

Igyal sokat, mast nem tudsz.

2023. márc. 21. 18:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja es nem, a hasmenestol nem lesz baja a gyereknek.
2023. márc. 21. 18:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Ilyen vírus mindig van
2023. márc. 21. 19:39
 7/10 A kérdező kommentje:
Oké, én értem hogy mindig vírus van. De én egyszer sem kaptam el, eddig.. és szokatlan. Főleg így terhesen.
2023. márc. 21. 20:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Meglesz a gyerek, bekerül közösségbe, aztán olyan betegségekkel fogsz te is találkozni, hogy csak forgatod a szemed 🙈🤪
2023. márc. 21. 21:06
 9/10 anonim válasza:
27%

De meg mennyire hogy van, tegnap a suliban kapott el tesioran futás közben, egy hangos gyomormorgás után sikerült - bocsánat a kifejezésért - telefosnom a tornanadrágom, utána 5p ként rohangáltam a mosdóba, hol hányással , hol vizes hasmenéssel, csikar a pocim és erősen morog

Ha iszom egy korty vizet is egyből átmegy rajtam :(

2023. márc. 24. 00:13
 10/10 anonim válasza:
Nekem is sajnos hasmenésem van kb 3 hete, 5 hetes terhes vagyok... azért kicsit ijesztő, de olvasva a kommenteket, akkor ez normális.
2023. máj. 2. 13:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!