Ki evett terhesség alatt jégkrémet? Dobozosra gondolok ez alatt és persze ami nem tartalmaz tojást 25+4nap ikres anyuka
Én nem ettem az egyikkel mert pont úgy jött ki a terhesség
De még a mostanival sem..
Majd mostanában.
De kicsit gondolkodhatnál..
Ha szalmonella ellen kezelt a nyers tojás akkor akár azt is lehetne enni..
Persze az ember óvatos, nem kockáztat inkább.
Mondjuk tudattalanul ettem olyan majonézt akiben nyers tojás volt..
Azt hittem nincs benne.
Semmi bajom.
A nagyüzemi fagyiva majdnem kizárt, hogy gond legyen. Nagyon szigorú élelmiszerbiztosnági rendszert kell alkalmazniuk. A tojást olyan formában mint pl otthon nem hasznalják. Nincs ott a Mari néni aki a tyuxaros tolyásokat törögeti milliószám. Vagy pasztőrözött tojáslevet használnak, vagy tojásport, de ha ott törik a tojást akkor is fertőtleníteni és mindentől elkülönítve kell törni és megfelelő hőfokra melegíteni ami kiöli belőle az esetleges kórokozókat. Szóval teljesen biztonságos.
Már a fagyizókban is csak elenyésző esetben raknak tojást a fagyiba. Sokkal modernebb megoldások vannak már mint pl az ősrégi tojásos vanilia fagyi.
Fagyizóban dolgoztam... Nagyon sok fagyit ettem. Mondjuk a miénkben tuti nem volt semmilyen tojás, az ételérzekeny vendégek miatt mindnek elolvastam az összetevőit.
Vegyél olyat amiben nincs. Nem is értem minek az egy fagylaltba.
Hogy jön a gyomrodban landoló fagyi a méhedben növegedő gyerekeidhez????
Mégis mi gondot okozhatna????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!