Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ukko reflux tea terhesség alatt?

Ukko reflux tea terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Évek óta szedek gyógyszert refluxra, az utóbbi időben az Ukko reflux tea segítségével sikerült elhagyni a gyógyszert (remélhetőleg tartósan :D).

Kisbabát szeretnénk és feltűnt hogy az nem ajánlott terhesség és szoptatás időszaka alatt, viszont vagy ezt vagy azt muszáj szednem mert anélkül marja a nyelőcsövem. Természetesen orvost is meg szeretnék kérdezni majd, de addig is szívesen venném a véleményeteket, hogy vajon melyik lenne jobb döntés? :)

Köszönöm előre is,

25/L

2023. ápr. 30. 12:24
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Terhesen a ludeát írjak fel gyomorsavra. Írása fel azt haziorvossal, mond meg neki, hogy babát terveztek.

Próbáltad elhagyni a teát már? Lehet hogy már nemmis okozna problémát a sav,mert megszűnt a gond.

2023. ápr. 30. 13:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Még csak pár hete sikerült a gyógyszert elhagynom a tea segítségével, de ha kimarad valamiért azért meg érzem szépen. És még nincs is baba úgy a pocakomban, hogy nyomja a gyomromat, úgyhogy azért agyalok rajta mi legyen, főleg hogy terhesen még az is sokszor refluxos, aki előtte nem volt az.

Köszi a választ :)

2023. ápr. 30. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
#1 vagyok,tudom, épp tapasztalom. Soha nem ég alapesetben a gyomrom, de már második terhessegemet csinálom úgy, hogy a 26. Héttől néha megpusztulok olyan savam van. Erre írt az orvosom ludeát. Amit egyenlőre nem merek elkezdeni, nehogy hozzászokjak és terhesség után is szednem kelljen. Még segít az is, ha iszok ivójoghurtot, az elveszi a savam.
2023. ápr. 30. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem már a terhesség előtt is állandóan elviselhetetlen savam volt. Helicid 20 segít nekem csak, minden nap éhgyomorra, szedhető terhesség alatt is.
2023. máj. 10. 19:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Rennie-t lehet rágcsálni, illetve Ludea-t írnak fel terhesen. Illetve Venter-t lehet még meg ha jól emlékszem Gaviscon-t. De nekem csak a Ludea segített mindkettőnél.
2023. máj. 10. 22:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2023. máj. 15. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!